Groepsreis China

Ben je op zoek naar een groepsreis China? Dan vind u bij de Rondreiskoning China groepsreizen de meeste opties. Wij bieden groepsreizen van diverse operators zodat u voor uzelf de juiste groepsreis kan uitkiezen. Vergelijk de aanbieders van deze groepsreizen met elkaar en kies de voor u beste optie.

Als je niet alleen wilt reizen dan is een groepsreis door China een perfecte optie. Via groepsreizen leert u andere mensen kennen en is alles tot in de puntjes georganiseerd. De hoogtepunten van een land of streek zijn zorgvuldig voor u uitgekozen, de beste accommodatie is geregeld.

Hoogtepunten tijdens een groepsreis China
De meeste georganiseerde groepsreizen in China hebben de chinese muur en het terracotta leger in hun programma. Daarnaast ligt het aan de duur van de reis welke hoogtepunten u nog meer te zien krijgt. Guillin waar de kalkrotsformaties aan de oever van de prachtige rivier liggen en de Pandaberen van Chengdu zijn bezienswaardigheden die niet bij iedere organisatie in het pakket zitten. Ook een bezoek aan Tibet of zelfs Nepal behoort tot de mogelijkheden, dit gebeurd vaak als u een lange groepsreis door China maakt.

De goedkoopste groepsreizen China kiezen
Doordat de meeste operators ongeveer hetzelfde aanbieden kunt u eenvoudig de goedkoopste groepsreis uitkiezen of de reis met de voor u beste mogelijkheden. De een wil wat meer luxe, de andere houdt het bij wat minder comfort. Daarom is er bij de rondreiskoning China Groepsreizen voor iedereen een reis te vinden. Kijk snel naar ons aanbod.

Groepreis China Aanbiedingen

1. Shoestring: China in twee weken
2NRV: Hoogtepunten China + Yangtze Cruise
3. Baobab: Rondreis China, Tibet en Nepal
4. Djoser: Rondreis China & Tibet
5. Riksjaonline: Van stad naar platteland
6. SNP: Hiking Van de lange Muur tot de hoogste bergen
7. VanVerre: China Reizen op Maat
8. Baobab: Zijderoute, In het voetspoor van Marco Polo
9. Sawadee: Afwisselend en intrigerend
10. Kras: excursiereis keizerrijk Peking
11. Summum: Van Beijing naar het dak van de wereld

Reacties zijn gesloten.