Rondreis Guatemala

Rondreis Guatemala opties

Een rondreis door Guatemala zorgt voor een indrukwekkende belevenis door het land van de Maya’s. Rondreizen door dit deel van Midden-Amerika biedt u een grote variatie aan natuur, cultuur en traditionele koloniale steden. Meestal wordt een rondreis gecombineerd met rondreizen door Mexico en Belize. De Rondreis koning laat u diverse reizen door Guatemala zien van diverse aanbieders. Zo kunt u eenvoudig rondreizen vergelijken en de beste of goedkoopste reisoptie uitkiezen.

Koning Aap Maya groepsreis
24 dagen
Groepsreis Honduras
Djoser Maya groepsreis
24 dagen
Rondreis Guatemala
Sawadee Maya groepsreis
23 dagen
Rondreis Guatemala

Natuur en cultuur ontdekken in Guatemala

Tijdens een groepsreis Guatemala ontdekt u de diversiteit van cultuur en landschap in Guatemala. De vulkanische aarde is een vruchtbare bodem voor vele culturen. De Maya-cultuur kwam hier tot grote bloei en liet vele schitterende ruïnes na. Traditionele waarden en gebruiken zijn in stand gebleven. Tijdens een rondreis zijn de plaatsen om deze traditionele cultuur op te snuiven de indiaanse markten van Sololá en Chichicastenango. Daarnaast heeft Guatemala historische steden, zoals het koloniale Antigua en het pittoreske Flores. Tikal is de mooiste van alle oude Maya-steden. Midden in de jungle kun je deze indrukwekkende tempels ontdekken

Rondreizen Guatemala diverse opties

Via de Rondreis koning kunt u zowel het aanbod van groepsreizen als individuele reizen door Guatemala bekijken. Dit vaak in combinatie met Mexico en of Belize. Ook is het mogelijk om zelf u rondreis samen te stellen via rondreis bouwstenen. Doordat wij diverse rondreis partners tonen hebben wij het grootste aanbod aan Guatamala rondreizen in Nederland. Bekijk snel ons rondreis aanbod.