Rondreis Guatemala

Een rondreis door Guatemala zorgt voor een indrukwekkende belevenis door het land van de Maya’s. Rondreizen door dit deel van Midden-Amerika biedt u een grote variatie aan natuur, cultuur en traditionele koloniale steden. Meestal wordt een rondreis gecombineerd met rondreizen door Mexico en Belize. De Rondreis koning laat u diverse reizen door Guatemala zien van diverse aanbieders. Zo kunt u eenvoudig rondreizen vergelijken en de beste of goedkoopste reisoptie uitkiezen.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Natuur en cultuur ontdekken in Guatemala

Tijdens een rondreis ontdekt u de diversiteit van cultuur en landschap in Guatemala. De vulkanische aarde is een vruchtbare bodem voor vele culturen. De Maya-cultuur kwam hier tot grote bloei en liet vele schitterende ruïnes na. Traditionele waarden en gebruiken zijn in stand gebleven. Tijdens een rondreis zijn de plaatsen om deze traditionele cultuur op te snuiven de indiaanse markten van Sololá en Chichicastenango. Daarnaast heeft Guatemala historische steden, zoals het koloniale Antigua en het pittoreske Flores. Tikal is de mooiste van alle oude Maya-steden. Midden in de jungle kun je deze indrukwekkende tempels ontdekken

Rondreis Guatemala aanbiedingen

Fox individueel: Guatemala, Mexico en Belize
Koning Aap: Groepsreis – Het beste van Midden Amerika – 3 landen

1. NRV: Guatemala, Mexico en Belize
2. Shoestring: Het oude Maya rijk
3. Baobab: Festivalreis Mexico en Guatemala
4. KoningAAP: Mexico,Guatemala, Honduras
5. Fox Couples Only: Rondreis Midden Amerika
6. SUMMUM: Tempels in de jungle
7. Djoser: Mythes van de Maya’s
8. Fox Reizen: Mexico en Guatemala
9. SNP: Hoogland, regenwouden en strand
10. Sawadee: Langs de PAN American Highway

Rondreizen Guatemala diverse opties

Via de Rondreis koning kunt u zowel het aanbod van groepsreizen als individuele reizen door Guatemala bekijken. Dit vaak in combinatie met Mexico en of Belize. Ook is het mogelijk om zelf u rondreis samen te stellen via rondreis bouwstenen. Doordat wij diverse rondreis partners tonen hebben wij het grootste aanbod aan Guatamala rondreizen in Nederland. Bekijk snel ons rondreis aanbod.