Antartica reisEen Expeditie Antarctica is een unieke ervaring. Eén blik op de onwerkelijke wereld die Zuidpool heet laat je beseffen hoe mooi deze wereld is. Uw expeditie per cruise naar de Zuidpool vertrekt vanuit het Argentijnse stadje Ushuai wat “einde van de wereld” betekent. Na een aantal uren varen door het Beagle kanaal wordt de Drake passage bedwongen om vervolgens de zuidelijke Shetland-eilanden te bereiken. Hier heeft u een eerste ontmoeting met honderduizenden pinguins en zeerobben.

Antarctica – Ijsmassa’s, walvissen en pinguins
Na een bezoek aan de Shetland eilanden zal uw cruise verder varen naar het blauwe continent zoals Antartica ook wel genoemd wordt. De weerspiegeling van het licht op het eeuwenoude ijs tonen meestal een blauwe gloed. Op bewolkte dagen kleurt het ijs zelfs groen, blauw, roze en zelfs zwart.Ijsschotsen zo groot als flatgebouwen zult u passeren. Deze immense ijsmassa’s geven u het gevoel miniscuul te zijn. Op Antarctica komt u oog in oog te staan met Kinband en Macaroni-pinguïns, zeeluipaarden, zeeolifanten.Te water zwemmen dolfijnen en walvissen met het cruiseschip met u mee. Zelfs een ontmoeting met Orca’s die vlak voor de kust op zeerobben jagen behoort tot de mogelijkheden.Vogels, vissen, zoogdieren, vulkanen, onderzoekstations en oude walvisvaardernederzettingen, Antarctica heeft het allemaal.

Mogelijkheden Antarctica expeditie
Een cruise Antarctica is een ervaring die een verpletterende indruk op u zal achterlaten. Een reis naar Antarctica op een expeditie schip wordt door meerdere touroperators aangeboden. Check alle expeditie Antartica aanbieders bij de Rondreis Koning voor meer informatie.