Rondreis Vietnam

Ontdek de rijke cultuur, de gastronomie, de idyllische landschappen en de indrukwekkende geschiedenis van Vietnam. Een rondreis Vietnam is de laatste paar jaren enorm in populariteit toegenomen. De prachtige natuur, de schitterende tempels maar toch ook de Vietnam oorlog laten een enorm aanbod aan bezienswaardigheden zien. Dit gezamenlijk met de vriendelijke bevolking, het heerlijke eten en de uren zon zorgen dat Vietnam hedentendage één van de populairste landen in Azie is om een rondreis door te maken. Bekijk snel onze rondreis Vietnam mogelijkheden.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Vietnam – Rijstvelden en cultuur
Een rondreis Vietnam brengt je langs Hanoi, Saigon, Hoi An, Sapa, Hue kilometerslange en brede rijstvelden en veel prachtige bergformaties. Naast dit prachtige aanbod bieden reisorganisaties ook de mogelijk om een aantal dagen te kunnen genieten aan het strand. Ideaal als afsluiting van uw rondreis Vietnam.

Topper NRV: Vietnam en Cambodja !!!!!!!!

Shoestring: Vietnam on a Shoestring
NRV: Vietnam Hoogtepunten

3. Sawadee Vietnam Rondreizen
4Fox: Good morning Vietnam
5Koning AAP: Laos, Vietnam en Cambodja
6Djoser: Rondreis Vietnam met kinderen
7Mambo actieve Vietnam reizen
8Baobab: Indochina, bezoek de vier landen

9SNP: Vietnam Hiking, wandelrondreis
10Vietnamonline.nl: Zelf samenstellen
11Kras: Vietnam Individueel

Vietnam rondreizen: Van groepsreizen tot individuele reizen
Rondreizen Vietnam zijn er in alle soorten en maten. Velen kiezen voor een groepsreis Vietnam, maar het is ook mogelijk om een individuele rondreis te ondernemen. Ook zijn er mogelijkheden om aan de hand van bouwstenen je eigen rondreis Vietnam te bouwen. Tegenwoordig zijn reizen met kinderen steeds beter geregeld. Ook voor Vietnam zijn er een aantal mogelijkheden om met kinderen een rondreis Vietnam te ondernemen. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod aan Vietnam rondreizen.

De meest ideale rondreis Vietnam voor jou
Naast bezienswaardigheden tijdens een reis door Vietnam vind je hier bij de Rondreiskoning Vietnam ook uitleg over themareizen en reissoorten die je door dit prachtige land kunt ondernemen. Wij hebben diverse rondreizen Vietnam al voor uw geselecteerd op basis van opties en prijzen op dit moment. Wij tonen reizen met een juiste prijs kwaliteit verhouding in combinatie met de beste mogelijkheden voor een ultieme beleving. Indien onze medewerkers een aanbieding Vietnam van reisagenten tegenkomen zullen wij deze publiceren. Regelmatig stunten aanbieders namelijk met prijzen. Dit aanbod kun je vergelijken met overige reizen die voldoen aan dezelfde criteria. Hetzelfde Vietnam aanbod maar dan voor een aantrekkelijkere prijs. Naast het besparen van geld bespaar je ook veel zoektijd. Je vindt snel en eenvoudig de meest ideale rondreis Vietnam.

Rondreizen door Vietnam is pas sinds eind jaren negentig aan het opkomen. De laatste 10 jaar is het land na Thailand en Indonesië het populairste land in Azie om een rondreis door te maken. Prachtige bestemmingen. Veel reizigers komen er nu pas achter wat voor een verborgen juweel het land eigenlijk is. Qua landschap varieert het van groene tropische bebossing in het zuiden tot oude oerbossen in het noorden. Van zandstranden aan de kust tot thee- en koffieplantages in de centrale hooglanden. In het zuiden vormt de Mekong Delta de meest vruchtbare regio van het land met Vietnams belangrijke rijst- en fruitproductie. Kortom: er is genoeg te zien en te beleven in Vietnam.

Vietnam: Indrukwekkende natuur en koloniale hoogstandjes
De natuur is zoals gezegd schitterent. De grote koloniale gebouwen uit de Franse overheersing, de exotische tempels en pagodes vormen de architectonische hoogstandjes in Vietnam. De kleurrijke etnische minderheden, de overheerlijke keuken en de gastvrije bevolking maken Vietnam tot een verrassende bestemming. Vietnam grenst in het noorden aan China. In het westen aan Laos en in het zuidwesten aan Cambodja. Het heeft de vorm van een langgerekte ‘S’ en telt een oppervlakte van 330.500 km2.