noord-amerika

Rondreizen door Noord Amerika brengt u in het land van de cowboys, indianen en eskimo’s. Dit continent aan de overkant van de oceaan spreekt vele mensen tot de verbeelding. De reden is heel simpel. Het gevoel van vrijheid staat hier centraal. Heerlijk reizen per Camper door Canada, toeren door het kleurrijke Alaska, met de auto van San Francisco naar Las Vegas, een tour door het zonnige Florida of een per auto of motor van Oost naar West over Route66. Dit met een bezoek aan steden zoals Los Angeles, Toronto, Anchorage, New York en Miami zorgt ervoor dat een keuze om een rondreis Noord Amerika te selecteren niet gemakkelijk is

Rondreizen Alaska

Een rondreis Alkaska ook wel de The Last Frontier’ genoemd is een onvergetelijke belevenis. In de prachtige uitgestrekte, bergachtige gebieden en de enorme gletsjers voelt u zich één met de natuur.

Een rondreis Amerika oftewel de Verenigde Staten is een sensationele belevenis. Het land is zo gevarieerd dat rondreizen door Amerika per staat compleet anders is. Er zijn diverse mogelijkheden om rond te reizen. Per Camper of auto is een goede optie om dit prachtige land te ontdekken!

Canada is het land van de ongerepte natuur, de schitterende bergformaties en de grote meren. Het Oosten van Canada omvat de provincies Ontario en Quebec en het gebied van de Grote Meren. Ontdek de multiculturele metropool Toronto, de adembenemende de Niagara falls, het Algonquin Provincial Park met haar wildlife.

Noord Amerika rondreis mogelijkheden

– korte, middelgrote en lange rondreizen
– rondreis strandvakantie combi’s
– groepsreizen, reizen met kinderen, individueel
– zelf samenstellen, bouwstenen
– reizen per thema zoals cultuur en natuur
– gecombineerde reizen, meerdere staten en landen