Rondreis Iran

Zoekt u een mooie rondreis door Iran? Wilt u het historische Perzische rijk ontdekken? Dit kan bij de Rondreiskoning Iran. Iran heeft ontelbare historische pareltjes waar velen het weet niet van hebben. Een enorme variatie aan rondreizen Iran is het gevolg. Iran wordt steeds populairder om te ontdekken. En terecht want het land heeft veel te bieden en de bewoners zijn er enorm vriendelijk en gastvrij. Op deze site kunt u kunt eenvoudig de prijzen van rondreis aanbieders vergelijken, zodat u altijd de goedkoopste of meest uitgebreide reis kunt boeken. Bekijk snel het rondreis aanbod rechtsboven of lees meer over groepsreizen Iran hieronder.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Reizen naar het historische Iran
Een rondreis Iran, het oude Perzië, brengt u een land vol contrasten. De laatste jaren is het land toegankelijker geworden voor westerse toeristen en dat biedt mogelijkheden om een mooi land te ontdekken. Wie een bezoek aan Iran brengt zal verrast zijn door haar gastvrijheid en schoonheid. Niets zal u een onbehagelijk gevoel geven, sterker nog, door een soort van sociale controle zullen de vriendelijke bewoners ervoor zorgen dat u niks te kort komt. De vele monumenten die Iran rijk is zullen een verpletterende indruk achterlaten. Steden zoals Mashad, het religieuze hart van Iran, Kerman, de woestijnstad en Shiraz, de stad van de dichters en kunstenaars tonen de variatie van het eens zo machtige Perzische rijk. Bezoek Persepolis en bewonder het paleis van Darius de Grote. Ontdek Isfahan met haar paleizen, moskeeën en monumentale pleinen. Een groepsreis Iran zal alle ingredienten hebben om uw rondreis succesvol te maken.

Groepsrondreizen Iran
Rondreizen in Iran doe je per groep. Via een groepsreis Iran ontdek je een andere wereld. Wij tonen u de meest spectaculaire rondreizen. Bekijk ons aanbod, vergelijk prijzen en mogelijkheden en selecteer de beste optie.”

 Rondreis Iran aanbiedingen

       
1. Djoser: Rondreis Iran – Reis door geschiedenis
2. Fox Iran: Rondreis langs onontdekte schatten 
3. Koning Aap: Iran, Armenie en Oost Turkije
4. Shoestring: Ontdek Iran per groepsreis
5. Sawadee reizen Iran: Ontdek het Perziche rijk
6. Dimsum:: Rondreizen Iran
7. Parsaban: Culturele en historische reizen Iran
8. Koning Aap: Zijderoute inclusief Iran (65 dagen)
9. Iran Silk Road reizen: Reizen door Centraal Azie
10. Iranreizen: Het Perziche rijk
11: Battuta reizen: Iran klassiek