Rondreis Thailand

Rondreizen Thailand opties

Een rondreis Thailand brengt u in extase. Het land is veelzijdig, de bevolking vriendelijk en gastvrij. Thailand wordt ook wel “het land van de glimlach” genoemd. De hoofdstad van Thailand is Bangkok. Vaak is dit de start van een rondreis door het land. In deze drukke stad kunt u o.a. diverse tempels bezoeken waaronder de prachtige Grand Palace en de Wat Arun Tempel.

Groepsreis Thailand
15/21 dagen
groepsreis Thailand
Privereis Thailand
16 dagen
Privereis-Thailand
Reizen met kinderen Thailand
15 dagen
Reizen met kinderen Thailand

Thailand – Parelwitte stranden, groene heuvels

Een rondreis door Thailand laat u een afwisselende natuur en fauna zien: hoge bergen, jungles, rijstvelden en uitgestrekte bossen. In het Noorden, met Chiang Mai of Chiang Rai als basis kunt u op olifanten rijden en diverse bergdorpen bezoeken. Een rondreis door Thailand kan prima worden afgesloten op één van de witte zandstranden van o.a. de badplaatsen Krabi, Koh Samui of Phuket. Voor de kust liggen koraalriffen met een rijke onderwaterwereld. Alle ingrediënten aanwezig voor een mooie vakantie.

Thailand rondreis opties

Thailand, letterlijk “land van de vrijheid” is als enige land in Zuidoost-Azië vrij gebleven van kolonisatie. Het Boeddhisme is in zijn puurste vorm is bewaard gebleven en in alles terug te zien in het dagelijkse leven van de vriendelijke bevolking. Indrukwekkende kenmerken zijn het blinkende goud in de diverse tempels die overal in het land te vinden zijn en de monniken die in vel oranje outfit hun bedelrondes doen en hun zwoele gebeden laten horen. Een bezoek aan Thailand is een fantastische en onvergetelijke ervaring. Het land is verdeeld in drie hoofdgebieden. In het Noorden leven vooral veel bergvolken in bosrijke berggebieden. Het Zuiden bestaat uit een circa 2500 km lange kuststrook met een heuvelachtig binnenland. Het zuiden kun je weer in 2en verdelen.

Het Zuidoosten, het deel onder Bangkok aan de Golf van Thailand, grenzend aan Cambodja, is voornamelijk bekend vanwege de badplaatsen Pattaya en de eilanden Koh Samet en Koh Chang. Iets verder in de Thaise Golf zijn de eilanden Ko Samui en Ko Phanang zeer populair onder de jongeren. Verder naar het zuiden zijn Phuket, Kho Phi Phi en Krabi de belangrijkste spots om te bezoeken. De natuur en fauna is zeer afwisselend: hoge bergen, jungles, rijstvelden en uitgestrekte bossen. Alle ingrediënten aanwezig voor een mooie vakantie.

Rondreis Thailand mogelijkheden

Wij laten u diverse mogelijke reizen door Thailand zien. Aan de hand van reis aanbiedingen vindt u aantrekkelijke rondreizen Thailand. Een rondreis is er op diverse manieren. Van een groepsreis tot een reis die je zelf kan samenstellen aan de hand van bouwstenen. Bekijk het aanbod, er zit vast iets voor u bij.

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op De Thailand Specialist