Een rondreis Amerika oftewel de Verenigde Staten is een sensationele belevenis. Het land is zo gevarieerd dat rondreizen door Amerika per staat compleet anders is. Er zijn diverse mogelijkheden om rond te reizen. Per Camper of auto is een goede optie om dit prachtige land te ontdekken. Vanaf diverse steden is het mogelijk om een georganiseerde rondreis te maken. Bekijk de mogelijkheden van onze rondreis specialisten.

Rondreis Florida 18 dagen

Ontdek de natuur tijdens een Amerika rondreis
Huur bijvoorbeeld een camper en ontdek Californie. Rijdt per auto van New York naar Los Angeles dwars door de Verenigde Staten over Route66 of ontdek Florida met haar prachtige kust, Disneyland en de moerassen van de Everglades. In het Noorden, tegen Canada liggen de Rocky Mountains. Ook ligt in het noorden de indrukwekkende watervallen van Niagara Falls. Ieder gebied heeft zijn charme en laat een indrukwekkende herrinnering achter.

Groepsreis Verenigde Staten

Ontdek De Verenigde Staten met gelijkgestemden. Onderga een groepsreis door een of meerdere staten en beleef de variatie van Amerika! Wil je weten wat een groepsreis allemaal te bieden heeft en welke mogelijkheden er zijn? Bekijk dan de mogelijkheden

Ga naar groepsreizen Verenigde Staten

Privereizen Verenigde Staten

Zelfstandig met z’n tweeen, je gezin of met bekenden. Er zijn genoeg mogelijkheden om zelfstandig een reis door Amerika te ondernemen. Vergelijk (ongeveer) dezelfde privereizen aangeboden door diverse aanbieders en laat je inspireren!

Camperreizen Verenigde Staten

Het ultieme gevoel van vrijheid is uiteraard per camper door Amerika reizen. Ben je op zoek naar informatie en wil je weten wat de mogelijkheden zijn om “The USA” per camper te ontdekken? Lees dan over de mogelijkheden en opties voor het huren van een camper!

Singlereizen Verenigde Staten

Ontdek Verenigde Staten met singles zoals jij. Reis met andere alleenstaanden door dit prachtige land en geniet van al het moois dat Amerika te bieden heeft! Bekijk alle mogelijkheden voor het maken van een reis en wie weet maak je vrienden voor het leven met dezelfde passie!

Reizen met kinderen Verenigde Staten

Met kinderen door Amerika reizen? Natuurlijk kan dat! De United States leent zich uitstekend om met je kinderen te ontdekken. De Infrastructuur is prima, de natuur prachtig en de mensen behulpzaam. Ontdek diverse opties om een reis met je gezin door Amerika te maken.

Ga naar reizen met kinderen Verenigde Staten

Reizen op maat Verenigde Staten

Wil je een Amerika rondreis laten samenstellen geheel naar jou wensen? Vraag dan gratis en vrijblijvend informatie aan of laat de meest prachtige reis op maat samenstellen door specialisten. Laat jou droomreis samenstellen en maak een onvergetelijke Amerika rondreis!

Rondreis Amerika – Groepsreizen en individueel
Bij de Rondreiskoning Amerika reizen kunt u diverse aanbieders naast elkaar leggen om hun aanbod en prijzen te bekijken. Er zijn een aantal rondreizen die hetzelfde pakket aanbieden, maar in prijs kunnen verschillen. Om het makkelijk te maken vind u daarom de beste rondreis aanbieders op onze website. Ook kunt u bij een aantal partners zelf een reis samenstellen. Een groepsreis, individueel, reizen met kinderen Amerika of een fly & drive Amerika is ook een mogelijkheid. Vergelijk en boek de goedkoopste of beste optie voor u.