Groepsreis Botswana

Groepsreis Botswana opties

Een groepsreis Botswana is buitengewoon en bijzonder. Ontdek met gelijkgestemden de wonderschone natuur in de prachtige wildparken zoals de Kalahari, Okavango Delta en de Linyanti. Botswana is veelzijdig. Een groepssafari is dan ook een onvergetelijke ervaring. Naast de vele hoogtepunten is het absolute hoogtepunt tijdens een groepsreis Botswana het indrukwekkende natuurgeweld van de Victoria Watervallen. Wil je meer weten? Lees dan verder!

Groepsreis Botswana aanbiedingen

Botswana & Zuid Afrika
20/23 dagen

botswana-jeepsafari

De beste wildlife bestemming van Afrika! In de Kalahari leer je alles over de Bosjesmannen en in de Okavango Delta drijf je in mokoro’s naar eilandjes in de inner Delta. Je ‘poler’ duwt je kano door een labyrint van stroompjes en je doet er wandelsafari’s. In open 4 x 4 voertuigen!

Botswana, Namibië en meer
22 dagen

groepssafari Botswana

Namibië, Botswana & Zimbabwe zijn landen van uitersten. Van de rode zandduinen in de gortdroge Namibwoestijn tot de mozaïek van graslanden, kanalen, bossen en lagunes in de waterrijke Okavango Delta. Deze reis is een ware natuurbelevenis!

Botswana Namibie Zuid Afrika
21/24 dagen

Rondreis Botswana

Deze avontuurlijke lodge safari laat je de natuur van Zuidelijk Afrika beleven. In de Okavangodelta, de grootste binnenlandse delta ter wereld, maken we een avontuurlijke boottocht. De machtige Victoriawatervallen zijn een spectaculair onderdeel van deze complete kampeerreis.

Overige Groepsreizen Botswana

Koning Aap: Groepsreis Botswana 22 dagen
Djoser: Diverse Groepssafari’s 15, 21, 24