Groepsreis Egypte

Groepsreis Egypte opties

Op zoek naar een aantrekkelijke groepsreis Egypte? Er zijn genoeg mogelijkheden om een betaalbare groepsrondreis door het land van de farao’s te maken. Door de stabiliteit in Egypte zijn de vakantie mogelijkheden aan het toenemen. Vandaar dat er steeds meer aantrekkelijke groepsreizen worden aangeboden. Maar welke zijn qua prijs/kwaliteit verhouding het meest interessant? Hieronder drie reizen uitgelicht.

Aanbieding luxe Nijlcruise
8 dagen + 7 dagen strand

Nijlcruiseegypte

Groepsreis Egypte
9, 15 dagen

groepsrondreis Egypte

Groepsreis Egypte
11, 14, 20 dagen

wandelreizen-egypte

Hoogtepunten groepsrondreizen Egypte

Egypte blijft reizigers fascineren. Piramiden en palmstranden, de Nijl, de sfinx en de woestijn. Egypte is het land van de zon en het onbeperkte aanbod van bezienswaardigheden. Om achter Egypte’s ware grootsheid te komen hoef je slechts het oppervlak van een piramide te beroeren. Oude beschavingen blijven een onbegrensde aantrekkingskracht uitoefenen op de kunsthistorici, archeologen, theologen, filosofen, backpackers en rondreizigers.Wie aan Egypte denkt, denkt eerst aan piramiden en de farao’s. De enorme omvang en de precisie van het ontwerp boezemen de bezoeker groot ontzag in. De rivier de Nijl, die al duizenden jaren door Egypte stroomt, is het toneel geweest van zowel de evolutie van geavanceerde culturen als de invasie van buitenlanders, zoals Perzen, Grieken, Arabieren, Turken, Fransen en Britten.

Als je de groepsreizen Egypte hebt bekeken zul je zien dat er genoeg variatie is. Een luxe betaalbare nijlcruise, een groepsreis langs piramides en tempels. Een bezoek aan het bruisende Cairo en afsluitend een heerlijke strandvakantie. Egypte heeft het allemaal! Wil je het complete overzicht bekijken van Egypte vakanties? Ga dan naar: Egypte rondreizen