Rondreis Brazilië

Rondreis Brazilie opties

Brazilie rondreizen, door het land van de samba, zijn er in alle soorten en maten. De jungles van de Amazone, parelwitte stranden aan de Oostkust en de natuurgebieden in het zuiden zorgen voor ongekende mogelijkheden. Een rondreis door dit schitterende land zul je in een roes ondergaan. Je ziet ontzettend veel prachtige natuur en cultuur elementen. Geniet van de gastvrijheid van de Brazilianen en ga op in de swingende sambamuziek die overal in de straten te horen is. Onderga een rondreis en combineer dit met een strandvakantie. Een reis door Brazilie zul je niet snel vergeten.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Rondreis Brazilie. Natuur en cultuur

Brazilie is het paradijs. Kilometers zandstrand waar diverse mensen zich vermaken en dansen op het ritme van de samba. Rio de Janeiro is dynamisch en relaxed tegelijk. Flaneren langs de beroemde stranden, slenteren door de oude koloniale wijken en genieten van het uitgaansleven. Het land heeft echter meer te bieden dan strand en zon. Het Amazone gebied, de longen van de wereld, moet je ontdekken. Zoveel flora en fauna vind je nergens anders. Ben je meer geinteresseerd in cultuur moet je een bezoek aan Salvador de Bahia brengen. Voor ander prachtig natuurschoon moet je de Iguazu watervallen bezoeken. Brazilie is naast een strandvakantie een ideale bestemmming voor een prachtige rondreis.

Reizen Brazilie – gevarieerd aanbod
Via de Rondreiskoning krijgt u een uitgebreid reisaanbod voorgeschotelt van diverse aanbieders met reizen door Brazilie. Het voordeel hiervan is dat rondreizen vergeleken kunnen worden en op basis van de goedkoopste prijs een reis uitgegekozen kan worden. Door dit uitgebreide reisaanbod kunt u ook een keuze maken uit een groepsreis, een individuele reis of een rondreis in combinatie met een strandvakantie Brazilie.

!!!!!Rondreis Brazilie toppers van de maand!!!!
         Fox Individueel – rondreis Brazilie gastvrij 
   Brazilieonline: Rondreis Brazilie samenstellen

1. Shoestring: Watervallen, Wouden en Samba
2. Koning AAP: Brazilie compleet
3. Skytours: Rondreis/Strandvakantie Noord Brazil
4. SUMMUM: Rondreis Brazilie, Argentinie & Chili 
5. Djoser: Rondreis Brazilie, Bolivia en Peru
6. SNP: Matto Grosso en Rio State
7. FOX: Groepsrondreis bruisend Brazilie
8. Discovery – Rondreis Brazilie en Argentinie
9. Brazilieonline: Zelf je reis Brazilie samenstellen
10. FOX Individueel – Rondreis Brazilie compleet
11. Couples Only – Brazilie gastvrij

Duizenden kilometers strand aan een gigantisch landoppervlak waar mooie mensen wonen die op het ritme van de samba door het leven lijken te dansen. Al is het een cliche, het is de beschrijving van het paradijs dat ook wel Brazilie wordt genoemd. Rio de Janeiro is veel leuker en relaxter dan de meeste mensen verwachten.

Flaneren langs de beroemde stranden, dwalen door de koloniale wijken en genieten van de onvergetelijke uitzichten van de Corcovado, doen je beseffen dat Rio inderdaad een fantastische stad is. Schoonheid alom, maar daarmee verwijzen wij ook naar de natuur, cultuur en de warme gastvrijheid van de bevolking. Het land heeft meer te bieden dan de fabuleuze stranden. Je kunt reizen door de meest indrukwekkende gebieden van Brazilie: het Amazone gebied, Fernando de Noronha, Jericoacoara, Lenois Maranhenses, Pantanal en Bonito. Ben je meer geinteresseerd in de rijke cultuur van Brazilie, dan is een bezoek aan Salvador de Bahia een must. De Afrikaanse culturele erfenis is nog overal om je heen merkbaar in dans, muziek en de lokale keuken..