Rondreis Maleisië

Rondreis Maleisië opties

Een rondreis door Maleisië is een explosie van natuur. Dit land is zo ongelofelijk divers. Iedere dag zult u nieuwe indrukken opdoen. Rondreizen door Maleisië laat u naar de bron van de natuur gaan. Tijdens een rondreis zult u opgaan in het oudste oerwoud ter wereld , de Tanam Nagara, wandelt u door de fascinerende theeplantages van De Cameron Hills, zwemt u in de kristalblauwe wateren aan de prachtige parelwitte stranden en ontdekt u vele dieren waaronder de Orang Oetang midden in de jungle. Een rondreis Maleisië groeit aan populariteit. Doe het nu en ontdek de verschillen tussen modern en oeroud.

Groepsreis Maleisië
20 of 21 dagen
groepsreis Maleisie
Privéreis Maleisië
12/16/18/21/24 dagen
privereis Maleisie
Reizen met kinderen Maleisië
18 of 21 dagen
familiereis Maleisie

Maleisie: Meltkroes van cultuur en natuur

Maleisië is een ware schatkamer van verschillende culturen en geloven. Moslims, Hindoestanen, Christenen, Boedisten leven gebroederijk naast elkaar. Deze smeltkroes, de exotische keuken met diverse invloeden, schilderachtige plaatsjes, prachtige natuur en de moderne skyline maakt Maleisië een unieke bestemming. Maleisië heeft de reiziger veel te bieden en is ideaal om via een rondreis te ontdekken. De prachtige kust met talloze eilandjes, adembenemende onderwaterwerelden met fascinerende vissen de in het nevel gehulde bergen met regenwoud en de dieren in de jungle van Borneo zijn werkelijk uniek.

De variatie van een rondreis Maleisie

De Rondreis koning toont je diverse rondreizen Maleisie, aangeboden door aanbieders met een breed en gevarieerd rondreis aanbod. Zo kun je eenvoudig rondreizen vergelijken en de beste of goedkoopste reisoptie voor Maleisie eventueel in combinatie met buurlanden uitkiezen.

Rondreis Maleisie. Enkele hoogtepunten

  • Taman Negara Nationaal Park
  • Het historische centrum van Malakka
  • De theeplantages van de Cameron Highlands
  • De wereldstad Kuala Lumpur
  • De prachtige samensmelting van cultuur in Georgetown, Penang
  • Het tropische Langkawi
  • De jungles van Borneo

Maleisie rondreizen: Van groepsreizen tot individuele rondreizen

De Rondreiskoning toont meer dan 15 aanbieders die Maleisie in hun pakket hebben. Zo kunt u eenvoudig en snel bekijken wat voor u de beste rondreis Maleisie qua prijs en aanbod is. Hierboven vind u een selectie van de mooiste rondreizen. Van groepsreizen tot individueel. Van zelf samenstellen met bouwstenen tot reizen met kinderen door Maleisie.