Rondreis Maleisië

Een rondreis door Maleisie is een explosie van natuur. Dit land is zo ongelofelijk divers. Iedere dag zult u nieuwe indrukken opdoen. Rondreizen door Maleisie laat u naar de bron van de natuur gaan. Tijdens een rondreis zult u opgaan in het oudste oerwoud ter wereld , de Tanam Nagara, wandelt u door de fascinerende theeplantages van De Cameron Hills, zwemt u in de kristalblauwe wateren aan de prachtige parelwitte stranden en ontdekt u vele dieren waaronder de Orang Oetang midden in de jungle. Een rondreis Maleisie groeit aan populariteit. Doe het nu en ontdek de verschillen tussen modern en oeroud.

Maleisie: Meltkroes van cultuur en natuur
Maleisië is een ware schatkamer van verschillende culturen en geloven. Moslims, Hindoestanen, Christenen, Boedisten leven gebroederijk naast elkaar. Deze meltkroes, de exotische keuken met diverse invloeden, schilderachtige plaatsjes, prachtige natuur en de moderne skyline maakt Maleisië een unieke bestemming. Maleisië heeft de reiziger veel te bieden en is ideaal om via een rondreis te ontdekken. De prachtige kust met talloze eilandjes, adembenemende onderwaterwerelden met fascinerende vissen de in het nevel gehulde bergen met regenwoud en de dieren in de jungle van Borneo zijn werkelijk uniek.

Rondreis Maleisie aanbiedingen

1. NRV: Het beste van Maleisie
2. Koning Aap: Rondreis Maleisie en Borneo
3. FOX: Ontdek Maleisie en Borneo
4. Djoser: Rondreis Borneo, Sabah, Sarawak
5. Van Verre: Authentiek West Maleisie
6. Sawadee: Rondreis Maleisie – Ruig en ongerept
7. Fox: Individuele strandvakantie 3 eilanden
8. Koning AAP: Neusapen en wolkenkrabbers
9. Mooi Vakanties: Luxe rondreis Maleisie
10. Djoser Junior: Maleisie met kinderen

De Rondreis koning toont je diverse rondreizen Maleisie, aangeboden door aanbieders met een breed en gevarieerd rondreis aanbod. Zo kun je eenvoudig rondreizen vergelijken en de beste of goedkoopste reisoptie voor Maleisie eventueel in combinatie met buurlanden uitkiezen.

Rondreis Mongolie. Enkele hoogtepunten

  • Taman Negara Nationaal Park
  • Het historische centrum van Malakka
  • De theeplantages van de Cameron Highlands
  • De wereldstad Kuala Lumpur
  • De prachtige samensmelting van cultuur in Georgetown, Penang
  • Het tropische Langkawi
  • De jungles van Borneo

Maleisie rondreizen: Van groepsreizen tot individuele rondreizen
De Rondreiskoning toont meer dan 15 aanbieders die Maleisie in hun pakket hebben. Zo kunt u eenvoudig en snel bekijken wat voor u de beste rondreis Maleisie qua prijs en aanbod is. Rechtsboven vind u een selectie van de mooiste rondreizen. Van groepsreizen tot individueel. Van zelf samenstellen tot reizen met kinderen door Maleisie.