Rondreis Kenia

Rondreis Kenia opties

Een rondreis Kenia is een aparte belevenis. Safari’s in dit prachtige land brengen je in extase. Zo kom je oog in oog met “The Big Five” te staan en ga je op in de meest prachtige natuur. Ook zijn rondreizen in Kenia te combineren met een strandvakantie. Kenia heeft parelwitte stranden waar je heerlijk kunt relaxen. Een rondreis zal u zeker niet teleur stellen. Bekijk het aanbod van rondreizen, safari’s in combinatie met een strandvakantie bij de Rondreis Koning. Jullie bezoeken de bekendste nationale parken, zoals het Masai Mara National Reserve en het Amboseli National Park, vanwaar je een spectaculair uitzicht hebt op de Kilimanjaro in Tanzania! In alle nationale parken maak je gamedrives samen met een gids en ranger die de hele reis meereist. De reis eindigt in het zonovergoten Diani Beach met haar prachtige witte stranden.

Tijdens deze groepsreis Kenia Tanzania bezoek je de nationale parken als Serengeti en Masai Mara. Op het tropische paradijs Zanzibar kun je alle indrukken laten bezinken op de heerlijke stranden. Je ontmoet je niet alleen vele soorten dieren, maar kom je ook in contact met een aantal traditioneel levende volkeren. Laat je betoveren door Kenia, Tanzania en Zanzibar!

Deze safari strand vakantie Kenia draait vooral om een heerlijk ontspannen strandvakantie aan de noordkust van Mombasa, aan Bamburi Beach. Maar als je dan toch in Kenia bent, mag een safari eigenlijk niet ontbreken. Beleef een heerlijke strandvakantie Kenia in combinatie met twee indrukwekkende safari’s. Profiteer nu van deze fantastische combi.
Meer Kenia rondreizen aanbevolen

FOX Reizen: Out of Afrika(topdeal)
Keniaonline: Zelf je reis samenstellen(tip)
De Safari Specialist Kenia(tip)
NRV: Onbekend Kenia
Shoestring: Kenia, Tanzania & Zanzibar
De Keniaspecialist Safari’s(tip)
Sawadee: Kenia topreizen
Koning AAP: Safari Kenia & Tanzania
SNP: Mount Kenya & Kilimanjaro
Fox: Rondreis Out of Kenia
Baobab: Kampeersafari Kenia
Djoser Junior: Kenia met kinderen
Summum: Het echte Out of Africa
Safari Kenia combineren met strandvakantie

Kenia is het ultieme land voor een safari in combinatie met een strandvakantie. Dit land heeft zulke ongelofelijke schoonheiden dat je ogen te kort komt. In het Zuidwesten vind je het bekenste natuurpark van het land de Masai Mara. Het park heeft een rijk wildleven en staat met name bekend om de Grote Migratie en de Masai krijgers die hier hun kuddes hoeden. Tegen Oeganda ligt het zoutmeer Lake Nakuru. Niet alleen duizenden vogels leven hier, ook veel wild zoals de neushoorn en luipaarden. Aan de Oostkust vind je de stranden van Mombasa. Hier kun je nadat je van je safari hebt genoten, heerlijk ontspannen en alles tot je laten inzinken. Kenia heeft alles!
Soort rondreis – Van groepsreis tot individueel

Bij de rondreiskoning heb je de mogelijkheid om rondreizen en safari aanbieders te vergelijken. Zo zie je snel welke organisatie de beste reis voor u heeft of de goedkoopste. Niet alleen kun je hier groepsreizen Kenia boeken. Ook is het mogelijk om een privereis door Kenia of een Safari strand combinatie te maken. Een safari zelf samen te stellen via bouwstenen of een specialist. Bekijk nu het rondreis aanbod van diverse toppers op onze webpagina.
Aanvraag informatie voor een safari of rondreis Kenia
Wil je informatie over mogelijke reis opties? Wil je hulp bij het samenstellen van je rondreis Kenia (e.v.t in combinatie met Tanzania). Of heb je vragen over de aangeboden safari’s of rondreizen? Stel dan hieronder je vraag en je wordt z.s.m. geholpen.