Rondreis Kenia

Een rondreis Kenia is een aparte belevenis. Safari’s in dit prachtige land brengen je in extase. Zo kom je oog in oog met “The Big Five” te staan en ga je op in de meest prachtige natuur. Ook zijn rondreizen in Kenia te combineren met een strandvakantie. Kenia heeft parelwitte stranden waar je heerlijk kunt relaxen. Een rondreis zal u zeker niet teleur stellen. Bekijk het aanbod van rondreizen, safari’s in combinatie met een strandvakantie bij de Rondreis Koning

Het beste van Kenia – 7 / 14 dgn

vakantie kenia

Prive Safari Kenia

Kenia en Tanzania – 16 / 22 dgn

Groepsreis Kenia

Groepsreis Kenia Tanzania

Kenia compleet –  9 / 16 dgn

kenia safari strand

Safari Strand Kenia

Safari Kenia combineren met strandvakantie
Kenia is het ultieme land voor een safari in combinatie met een strandvakantie. Dit land heeft zulke ongelofelijke schoonheiden dat je ogen te kort komt. In het Zuidwesten vind je het bekenste natuurpark van het land de Masai Mara. Het park heeft een rijk wildleven en staat met name bekend om de Grote Migratie en de Masai krijgers die hier hun kuddes hoeden. Tegen Oeganda ligt het zoutmeer Lake Nakuru. Niet alleen duizenden vogels leven hier, ook veel wild zoals de neushoorn en luipaarden. Aan de Oostkust vind je de stranden van Mombasa. Hier kun je nadat je van je safari hebt genoten, heerlijk ontspannen en alles tot je laten inzinken. Kenia heeft alles!

Soort rondreis – Van groepsreis tot individueel

Bij de rondreiskoning heb je de mogelijkheid om rondreizen en safari aanbieders te vergelijken. Zo zie je snel welke organisatie de beste reis voor u heeft of de goedkoopste. Niet alleen kun je hier groepsreizen door Kenia boeken. Ook is het mogelijk om je reis door Kenia zelf samen te stellen. Bekijk nu het rondreis aanbod van diverse toppers op onze webpagina.

Aanvraag informatie voor een safari of rondreis Kenia
Wil je informatie over mogelijke reis opties? Wil je hulp bij het samenstellen van je rondreis Kenia (e.v.t in combinatie met Tanzania). Of heb je vragen over de aangeboden safari’s of rondreizen? Stel dan hieronder je vraag en je wordt z.s.m. geholpen.