Rondreis Dubai

Dubai rondreizen worden steeds populairder. Het Emiraat Dubai, dat deel uitmaakt van de Verenigde Arabische Emiraten, wordt ook wel het land van de onbegrensde mogelijkheden genoemd waarbij de gelijknamige hoofdstad het absolute hoogtepunt vormt. Bezoek het hypermoderne Dubai en maak kennis met de bizarre architectonische bouwwerken, de zeer uiteenlopende uitgaansgelegenheden en de goedbewaarde traditionele souks. En uiteraard is een bezoek aan één van de mooie stranden of de prachtig aangelegde golfbanen eveneens de moeite waard.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Een verblijf in Dubai kun je combineren met een rondreis door het prachtige Oman of Abu Dhabi, een weelderige stad met een authentiek karakter. Deze regio is steeds meer in trek bij toeristen die een rondreis in de regio willen maken. De combinatie van modern, authentiek en de vele bezienswaardigheden maken een rondreis in welke vorm dan ook onvergetelijk.

Djoser: Rondreis Dubai en Oman
3. Koning Aap: Land van Wadi’s en wierook
4. WTC: Vliegtickets en hotels Dubai 
5. Kras: Zeecruise Midden Oosten
6. De Jong Intra: Zonvakanties Dubai7. Kuoni Highlights van de Emiraten
8. Kras: Rondreis Dubai, Abu Dhabi, Muscat
9. DJI: Zonvakanties Dubai en Abu Dhabi

10. Fox: Dubai en Oman

Een verrassend land met een mengeling van Arabische tradities en moderne technologie. De natuur is er meer dan prachtig, met machtige bergen en weelderige oases. Dubai is een kosmopolitische stad met veel verschillende nationaliteiten, culturen en gebruiken. Je maakt kennis met een hartelijke bevolking, goedlachs en gastvrij.