Rondreis Turkije

Rondreis Turkije opties

Een rondreis Turkije is een reis door de historie. Er is zo ongelofelijk veel te zien in Turkije dat je ogen te kort komt. Daarnaast is de gastvrije bevolking en het heerlijke eten een toegevoegde waarde. Ontdek de tempels langs de Turkse kust en het maandlandachtige Cappadocië. Dompel onder in Istanbul en bezoek het Mevlana Museum, de Haya Sofia & Sultanhan Keravansera. Kortom. Een rondreis Turkije heeft alles wat je je maar wenst.

Bezienswaardigheden aan de Turkse kust en in het binnenland zijn Göreme, Pamukkale, de onderaardse stad Kaymakli, Cappadocië, de historische steden Perge en Efeze en het Romeinse theater Aspendos. Zoals u ziet is er tijdens een rondreis Turkije voldoende te zien. Bekijk snel het aanbod op deze pagina.

Groepsreis
12/15/18/21/24 dagen
Groepsreis
Privereis
12/16/18/21/24 dagen
Privereis
Reizen met kinderen
12/15/18/21/24 dagen
Reizen met kinderen

Groepsreizen en individuele reizen Turkije
De Rondreiskoning toont u een overzicht van de meest prachtige rondreizen die door de beste Turkije specialisten worden aangeboden. Een groepsreis, familievakantie, fly&drive in combinatie met een strandvakantie behoren tot de mogelijkheden in Turkije. Bekijk snel ons rondreizen Turkije aanbod en kies de voor u aantrekkelijkste rondreis.