Wil je een onvergetelijke camperrondreis Australië maken? Bekijk dan deze waanzinnige camperreis dwars door Australië. Deze aanbieding toont je alles wat je wilt zien in Australie. En dat voor de scherpste prijs in de markt. Meer weten? Klik de button hieronder.

Dwars door het Rode Hart van Australië loopt één langgerekte weg. De Stuart Highway loopt van Adelaide naar Darwin en is ruim 3000 kilometer lang en wordt ook wel de ‘Explorer Highway’ genoemd. De landschappen lijken soms niet van deze wereld. Verken het tropische groen rond Darwin, het rode zand rondom Alice Springs en het gele zand bij Coober Pedy.

Het Northern Territory wordt zonder twijfel gezien als de echte ‘Outback’-staat van Australiė. Dé grote trekpleister in het rode centrum van Australiė is natuurlijk Ayers Rock, door de aborigines Uluru genaamd. Ook Kings Canyon mag u niet overslaan. Deze prachtige, 200 meter diepe kloof biedt een indrukwekkend kleurenspel. Maar ook in het tropische noordelijke gebied van het Northern Territory, Top End genaamd, vindt u de ‘Outback’ in de vele nationale parken die dit gebied rijk is.

Ben je er nog niet uit of wil je andere camperreizen Australie bekijken? Ga dan naar: Camperreizen Australie. Wil je ook andere soorten rondreizen Australie bekijken? Ga dan naar: Rondreis Australie opties. Heb je vragen of je wilt een Australie op maat camperreis samenstellen? Ga dan naar: Aanvraagformulier Australie op maat camperreis