safari strand kenia

Safari strand Kenia opties

Een safari strand vakantie Kenia is de ideale vakantie om te ontdekken, actief te zijn en te ontspannen. De prachtige veelzijdige natuur, het aanbod van wilde dieren en de Keniaanse stranden laten een onvergetelijke indruk achter op iedere bezoeker. Wat is het heerlijk om een safari te combineren met een strand vakantie. Bekijk hier een aantal prachtige Safari Strand Kenia vakanties.

Safari strand combi- Highlights van Kenia

11 dagen

Kenia Safari strand

Tijdens deze zeer uitgebreide privé safari in Kenia, laten we u enkele van de mooiste wildparken van het land zien. Uw reis begint in Tsavo Nationaal Park, om vervolgens door te reizen naar Amboseli, hét park voor leeuwen, nijlpaarden en natuurlijk het spectaculaire uitzicht op de Kilimanjaro. Vervolgens reist u verder naar Lake Nakuru met zijn duizenden flamingo’s om daarna twee volle dagen te genieten van de Masai Mara. Tijdens zoveel safaridagen, moet u de ‘Big Five’ dan ook zeker gaan zien. Uw vakantie wordt afgesloten in een luxe strandhotel aan de zuidkust van Mombasa, waar u op basis van halfpension verblijft. Uiteraard kunt u uw stranddagen verlengen in het luxe resort.
Lees meer over deze safari strandcombinatie Kenia

Rondreis Kenia Tanzania strand combi

22 dagen

safari strand kenia

Tijdens gamedrives door Oost-Afrika zie je zoveel wilde dieren dat je camera overuren zal gaan draaien. Duizenden dieren leven hier op de uitgestrekte savanne: giraffen, olifanten, wildebeesten, zebra’s en leeuwen. En dat zijn slechts een paar van de soorten die je tegenkomt. Ook de vogelliefhebber zal aan zijn of haar trekken komen! Je bezoekt befaamde wildparken als de Masai Mara, Naivasha, Nakuru, Serengeti en natuurlijk de Ngorongoro Krater. Reizen door Kenia en Tanzania betekent er op uit trekken met een volledig uitgeruste safaritruck en kamperen in de vrije natuur. Zo beleef je Afrika pas echt.

Lees meer over deze safari strandcombi Kenia en Tanzania

Het Masai Mara Game Reserve is een park dat onvoorwaardelijk in uw reisschema moet voorkomen als u naar Kenia reist. De open savannevlaktes van Samburu en Shaba zijn ideaal voor gamedrives dichtbij de kust. Op de hellingen van Mount Kenya zult u verbaasd staan over de groene, dichtbeboste omgeving. De stranden bij Mombasa zijn uitgerekt met mooie resorts en hotels en omzoomd met palmen en prachtige bloemen. De nieuwsgierige aapjes komen op je balkon en de meest kleurrijke vogels begroeten je met prachtig gezang.

Meer over Safari Strand Kenia vakanties kun je vinden bij De Kenia Specialist