Chiang Rai

Chiang Rai rondreis mogelijkheden

Chiang Rai wordt vooral gebruikt als uitvalsbasis voor tochten door het Noordelijke gebied wat de “Gouden Driehoek” wordt genoemd en als laatste stop voordat de grens met Laos wordt overgegaan.

Groepsreis Thailand
15/21 dagen
groepsreis Thailand
Privereis Thailand
16 dagen
Privereis-Thailand
Reizen met kinderen Thailand
15 dagen
Reizen met kinderen Thailand

Thailand – Parelwitte stranden, groene heuvels

Een rondreis door Thailand laat u een afwisselende natuur en fauna zien: hoge bergen, jungles, rijstvelden en uitgestrekte bossen. In het Noorden, met Chiang Mai of Chiang Rai als basis kunt u prachtige natuur ontdekken en diverse bergdorpen bezoeken. Een rondreis door Thailand kan prima worden afgesloten op één van de witte zandstranden van o.a. de badplaatsen Krabi, Koh Samui of Phuket. Voor de kust liggen koraalriffen met een rijke onderwaterwereld. Alle ingrediënten aanwezig voor een mooie vakantie.

Chiang Rai bezienswaardigheden

Ondanks dat er in de stad zelf niet echt veel bezienswaardigheden zijn is de Wat Phra Keo tempel interessant om te bezoeken. Hier is in 1436 de smaragden Boeddha die nu in Bangkok te bewonderen is gevonden. In de omgeving van Chiang Rai leven verschillende bergstammen waaronder de longnecks. Karakteristiek is de lange nek van deze mensen. De nek lengte van de nek is ontstaan door het dragen van verschillende ringen.(zie foto) Vanuit Chiang Rai kun je tochten door de natuur boeken inclusief een verblijf bij één van de bergstammen. Zo onderga je het dagelijkse primitieve leven.

Wil je meer weten over Chiang Rai? Kijk dan eens op Thailand Reizen Specialist Chiang Rai