camperreis Nieuw Zeeland

Camperreis Nieuw Zeeland

Vulkanisch landschappen, gevarieerd met parelwitte stranden en grote groene vlaktes. Tropische bloemen in alle geuren en kleuren, en een gastvrije bevolking. Aotearoa ofttewel Nieuw zeeland herbergt een rijke natuur vol vreemde dieren- en plantensoorten en is door de prima infrastructuur ideaal om met de camper door te reizen. Op geringe afstand van elkaar vindt u rokende vulkaanlandschappen, fjordenkusten, hooggebergte en gematigde regenwouden. De twee eilanden het Noordereiland en het Zuidereiland zijn beiden vanwege dit natuurschoon en haar originele bewoners de Maori’s.

De variatie van een camperreis Nieuw Zeeland

De afwisselende natuur van zandstranden aan de kust, tropische regenwouden, grazende schapen, vulkanische bergen, pinguïns en dolfijnen. Bovendien is er voldoende te doen: skiën (alleen rond juli of augustus), raften, skydiven, bunjeejumpen, paragliding, fietsen, surfen, zeilen, wandelen (in de talloze nationale parken), vissen, duiken, zwemmen (oostkust), golfen en klimmen. Kortom, Nieuw Zeeland is een echte outdoor-bestemming en een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. De onderlinge afstanden zijn veel kleiner dan in Australië, waardoor je minder geld hoeft uit te geven aan vervoer. Opvallend is dat Nieuw Zeeland populair bij zowel jong als oud.

Camperreis Nieuw Zeeland activteiten

Op veel plaatsen vind je campings en picknickplaatsen. Wat ideaal om te combineren met je Camper rondreis is een dagje bungee jumpen, raften, paragliden en walvis excursies.