Rondreis Alaska

Camperreis Alaska opties

Wil je een camperreis Alaska ondernemen? Wil je kennismaken met de Alaskaanse natuur? Overweeg dan een camperreis en reis vanuit Anchorage langs het natuurreservaat Denali naar Fairbanks.

Privéreis “The Last Frontier”
17 dagen

Camper & Cruise Alaska
28 dagen

Camperreis Alaska

Alaska camper offerte
16 dagen

Autoreis Alaska

Alaska is een deelstaat van Amerika. Alaska heeft een ruig landschap met diepe fjorden en ruime bergtoppen tot ruim 6000 meter hoogte. Natuurreservaat Denali en de Wrangell Mountains zijn toeristische trekpleisters voor een onvergetelijke wandeling. Daarnaast is het plaatsje Eagle bekend vanwege de winterfestivals.

Buitensporters kunnen in Alaska naast eindeloos rondtrekken, mountainbiken of raften op de wilde rivieren. De beste reistijd is eigenlijk de zomer (vanaf juni). Dan is er veel bloei en is het lang licht. Wil je helemaal weinig toeristen tegenkomen en goedkoper, kies dan voor het voor- of najaar. Liefhebbers van langlaufen, open haarden en het noorderlicht vertrekken tijdens de winter naar deze bijzondere bestemming.

Kortom, Alaska is het land voor de echte avonturier op zoek naar meer dan alleen grizzly beren. Een camperreis Alaska is de ultieme manier om dit prachtige land te ontdekken.

Hoofdstad Alaska: Juneau
Aantal inwoners Alaska: ca. 550.000
Tijdsverschil: -9 uur vroeger
het tijdsverschil loopt op als je meer naar het westen reist. (tot maximaal 11 uren vroeger)
Voltage: 110 volt

Naast camper ook autoreizen Alaska

Wil je ook de mogelijkheden inzien voor een individuele reis incl. huurauto Alaska? Ga dan naar: Privereizen Alaska