Privéreizen Kenia

Privéreis Kenia opties

Grote kuddes olifanten, zebra’s en buffels aan de horizon met op de achtergrond de besneeuwde Kilimanjaro, duizenden roze flamingo’s en andere kleurrijke vogels in het Lake Nakuru park , stoere Masai die kuddes hoeden in Masai Mara, miljoenen gnoes op hun jaarlijkse trek naar het zuiden, de big five spotten in het Tsavo National Park, spierwitte zandstranden en een azuurblauwe oceaan in het oosten bij Mombasa… Dit alles vindt u in Kenia!

Privereizen Riksja

Groepsreis

Privereizen 333Travel

Privereis

Privereizen Van Verre

Reizen met kinderen

Kenia safari strand combinatie

Kenia is dus ideaal om een safari te combineren met een strand vakantie. De prachtige veelzijdige natuur, het aanbod van wilde dieren, de gastvrijheid van de Keniaan en de indrukwekkende gebergtes laten een onvergetelijke indruk achter op iedere bezoeker.Het Masai Mara Game Reserve is een park dat onvoorwaardelijk in uw reisschema moet voorkomen als u naar Kenia reist. De open savannevlaktes van Samburu en Shaba zijn ideaal voor gamedrives.Op de hellingen van Mount Kenya zult u verbaasd staan over de groene, dichtbeboste omgeving.

In samenwerking met diverse rondreis specialisten biedt De Rondreiskoning.nl een gevarieerd aanbod van Informatie, rondreizen & aantrekkelijke andere vormen van vakanties met betrekking tot Kenia. Vind informatie over de meest interessante locaties, gebergtes en gebieden die je zou willen bezoeken in Kenia. Bezoek bijvoorbeeld het Tsavo park om de Big Five te spotten. Masai Mara om de stoere Masai krijger te ontmoeten. De voet van de Kilimanjaro om het wild te zien en misschien wel deze berg te beklimmen. De kust van Mombasa voor een heerlijke strandvakantie .Bekijk en vergelijk het reisaanbod en kies de verre reizen specialist die het beste bij jou past qua wensen, budget en mogelijkheden.