Reizen met kinderen Cuba

Reizen met kinderen Cuba opties

Het kindvriendelijke Cuba heeft veel te bieden voor kinderen. Wat te denken van de prachtige witte stranden, schitterende natuurgebieden om te ontdekken, swingende Cubaanse cultuur en inspirerende steden. Ontdek in Cuba bijvoorbeeld de prachtige bergplantages in Holguin of de architectuur in de steden en de hoofdstad Havana. Voor kinderen een waar feestje.

Reizen met kinderen Riksja

Reizen met kinderen

Reizen met kinderen Djoser

Reizen met kinderen

Reizen met kinderen Sawadee

rondreis met kinderen

Cuba voor kids

In Havana ontdek je de prachtige Koloniale gebouwen en klassieke oldtimers. Maar dat is nog niet alles, prachtige witte zandstranden en wateren zorgen ervoor dat Cuba ook voor de (onder-) watersportliefhebber zeer aantrekkelijk is. Bekende badplaatsen als Varadero bieden alles voor een heerlijke Caribische zonvakantie.

In het westen van Cuba bezoek je bijvoorbeeld de tabaksplantages rond het gezellige Pinar del Rio of bezoek je Maria la Gorda, een klein plaatsje aan de kust met 50 prachtige duiklocaties. In het oosten vind je bergen van wel 6000 meter oprijzen (Turquino National Park) achter Santiago de Cuba, de tweede stad van Cuba. Kortom, Cuba swingt en is uniek in zijn soort.

Informeer voor een all in groepsreizen en maatwerk rondreizen met kinderen Cuba bij een van onze aanbieders verre reizen. Kortom. Wij hebben het grootste aanbod van kidsreizen naar Cuba voor u verzameld en tips voor doe het zelf fly drives naar een van de mooiste eilanden ter wereld.