Rondreis Florida aanbieding

Op zoek naar een prive rondreis Florida met huurauto? En dat voor een mooie scherpe prijs? Bekijk deze prachtige rondreis Florida aanbieding dan eens. 15 dagen lang geniet je van alles wat Florida te bieden heeft. Meer weten? Check direct de aanbieding of lees verder.

Florida in een notendop

Met een vlucht vanaf Amsterdam kom je aan in Miami, de hoofdstad van de Sunshine State Florida. Hier kunt u één van de vele pretparken bezoeken, genieten van de mooiste stranden en de leukste plaatsjes verkennen zoals Key West en Clearwater. Twee excursies door de wildernis van de Everglades zijn in het programma inbegrepen. U eindigt aan het strand van Miami waar u uw reis met een strandverblijf kunt verlengen.

Rondreis Florida route

U start in het bekende Miami Beach en vervolgens rijdt u via een schitterende weg naar Key West, een pittoresk plaatsje met mooie witte huizen met veranda’s. U ziet de prachtige natuur in het Everglades National Park, waarna u doorrijdt langs de westkust via Naples naar Sarasota met zijn prachtige zandstranden. In Silver Springs ziet u het park waar de eerste Tarzanfilms opgenomen zijn. Via St. Augustine rijdt u naar de ‘World of Magic’ in en rondom Orlando. Hier heeft u een zeer ruime keuze aan pretparken zoals Walt Disney World, Sea World en Universal Studios. Aansluitend rijdt u via het Kennedy Space Center weer naar Miami. Een prachtige autorondreis waarbij u vrijwel alles van Florida ziet!

Hoogtepunten Rondreis Florida

– Miami
– Key West
– Everglades National Park
– Naples
– Sarasota
– Silver Springs
– St. Augustine
– Kennedy Space Center (ter plaatse extra te reserveren)
– Orlando

Bij De Jong Intra inclusief!
– Vliegreis Amsterdam – Miami v.v. met KLM, American Airlines of United
– Luchthavenbelasting en brandstofheffing
– 13 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties in een kamer met bad of douche en toilet.
– Verzorging op basis van logies
– Sunny Cars huurauto o.b.v. All Inclusive (zie huurvoorwaarden).
– Uitgebreide Nederlandstalige digitale en virtuele algemene informatie over Amerika en de door u te bezoeken plaatsen en bezienswaardigheden, dag-tot-dag routekaart en routesuggesties met vele tips voor onderweg en op uw overnachtingsadres, hotellijst, hotelbeschrijvingen en uw hotelvouchers. U ontvangt al deze informatie reeds voor vertrek bij uw reisbescheiden
– Gratis ANWB Wereldreisgids naar keuze t.w.v. €24,95 inclusief verzendkosten

Heeft u een vraag?

[wpforms id=”7336″]

Wil je meer rondreizen Verenigde Staten bekijken? Ga dan naar onze Rondreis Verenigde Staten pagina of bezoek onze partner Verenigde Staten Specialist