Autoreis Oost Amerika Canada aanbieding

Op zoek naar een aantrekkelijk geprijsde autoreis Oost Amerika Canada. Een spectaculaire reis die u meeneemt langs de meest indrukwekkende plaatsen en natuurspektakels van de oostkust van Amerika en Canada. Je brengt een bezoek aan het onovertroffen New York en de regeringsstad Washington. Ook de Niagara Watervallen, één van de grootste en bekendste watervallen ter wereld, worden bezocht.

Pluspunten van deze autoreis Oost Amerika Canada

✓ Mooie hoogtepunten van Amerika & Canada
✓ Onvergetelijk: de indrukwekkende Niagara Falls
✓ Montréal, Washington DC, Toronto, New York City
✓ De perfecte reis met cultuur én natuur
✓ Overnachtingen in comfortabele accommodaties
✓ Genieten in Acadia National Park

Auto rondreis Oostkust

Leer meer over de fascinerende geschiedenis van beide landen en laat je verbazen door de prachtige natuur. Ondertussen rijdt je zelf rond en bepaal je zelf de dagindeling, wel met de comfort van gereserveerde accommodaties.

Maatwerk Autoreis Oost Amerika Canada

In samenwerking met Canadaplus bieden wij deze autoreis en zijn er een groot aantal hoogtepunten voor je geselecteerd. Per auto is de meest ideale manier om door Amerika en Canada te reizen. Daarnaast zijn alle accommodaties voor je vastgelegd, zodat optimaal kunt genieten en je geen zorgen hoeft te maken over een hotel of verblijf dat je nog moet zoeken. Overdag kun je heerlijk je eigen tempo indelen om van hoogtepunt naar hoogtepunt te rijden. Je bepaalt helemaal zelf wat je gaat doen. Wil je ergens langer of korter verblijven of je reis uitbreiden? No Problem! Door te klikken op onderstaande link zijn er mogelijkheden om de autoreis helemaal op je wensen af te stemmen. Er kunnen bijvoorbeeld extra excursies geboekt worden en extra dagen. Je zit dus niet gebonden aan de 16 dagen mocht je dit te kort vinden. Klik hieronder voor meer informatie over deze autoreis Oost Amerika Canada.

Toch niet gevonden wat je zocht? Klik de landen aan en bekijk veel en veel meer opties om door de Verenigde Staten en/of Canada te reizen.