Cuba staat bij velen bekend als het land van de rum en sigaren. Maar wat weten we eigenlijk over de gewoontes en normen en waarden van de Cubanen? Speciaal voor jou selecteerden we uit de Cultuur Bewust!-gids van Cuba een aantal interessante weetjes om je alvast een beetje voor te bereiden op je reis.

Onderga deze fantastische groepsreis Cuba. Wie wil er niet naar het swingendste land in de Caribische Zee? Als je aan Cuba denkt, dan denk je aan salsa, sigaren en rum. Maar het land biedt zoveel meer!

Ontdek hoe de vriendelijke Cubanen leven tijdens deze prachtige Fly & Drive door het indrukwekkende Cuba. Het eiland van Fidel Castro, Hemmingway, oldtimers, de Cubaanse sigaren

Cuba’s meest populaire badplaats is zonder twijfel Varadero, dat als bijnaam Playa Azul (blauw strand) heeft. Nee, het zand is hier niet blauw, maar hagelwit. Het water is echter wel helderblauw. En je vindt er maar liefst 20 km aan prachtstranden.

Naast de Cuba pagina kun je ook informatie en reizen vinden bij De Cubaspecialist.nl. Klik op Cubaspecialist om naar deze Cuba site te gaan!