Argentinie, Bolivia, Brazilie, Peru

Groepsrondreis hoogtepunten van Zuid Amerika – 25 dagen

zuid amerika groepsreis

Bij deze spectaculaire groepsreis Zuid Amerika ontdek je in 25 dagen tijd alle hoogtepunten van Peru, Bolivia, Argentinie en BrazilieZuid! Met deze FOX aanbieding ga je langs de toppen van de Andes en kom je op grote hoogtes in Peru en Bolivia. Vervolgens reis je door naar Argentinie en Brazilie en ervaar je de schoonheid van uitgestrekte Pampa’s, waanzinnig natuurgeweld van een van de mooiste watervallen ter wereld (Iguazu) en tropisch laagland in Brazilie. Heb je plannen om een groepsreis Zuid Amerika te ondernemen dan is deze groepsrondreis Zuid Amerika de ultieme reis. Meer weten? Lees snel verder…

groepsrondreis Zuid Amerika

✔ Rondreis langs hoogtepunten Zuid-Amerika
✔ Bezoek Machu Picchu en Uyuni zoutvlaktes
✔ Verblijf bij Foz do Iguaçu watervallen
✔ Vier binnenlandse vluchten inclusief
✔ Dagtocht door de heilige Incavallei

We beginnen de reis in Peru met de voormalige Inca-hoofdstad Cusco, de Heilige Inca Vallei en de verborgen stad Machu Picchu. Via het prachtige Titicaca meer, het hoogste bevaarbare meer ter wereld, gaan we naar Bolivia. Eén van de hoogtepunten van de reis is hier de zoutwoestijn van Uyuni. Op weg naar het noorden van Argentinië komen we langs indrukwekkende natuurpracht, zoals uitgestrekte dorre vlaktes, imposante canyons en veelkleurige rotsformaties met daartussen genestelde dorpjes. Dit is de wereld van de gaucho’s, de Zuid-Amerikaanse cowboys.

In Buenos Aires komen we weer in een totaal andere wereld terecht, namelijk die van prachtige architectuur, hip design en tango. Via wellicht de mooiste watervallen ter wereld, Foz de Iguaçu op de grens van Argentinië, Brazilië en Paraguay, vliegen we naar Rio de Janeiro om onze reis aldaar te eindigen aan het altijd bruisende strand van Copacabana, onder toeziend oog van het immense Christusbeeld.

groepsrondreis Zuid Amerika

Dit vind je misschien ook leuk...