Ooit eens gedroomd van een luxe nijlcruise door Egypte? Dan is dit jullie kans. Deze nijlcruise wordt op dit moment scherp aangeboden. Je reist 8 dagen per luxe cruise over de prachtige Nijl naar alle hoogtepunten van Egypte. Het het vruchtbare Nijldal is de levensader van Egypte en dar is te zien door alles rond deze rivier te vinden is!  Vaar langs boerendorpjes waar de gewassen tot aan de oevers rijken. Ontdek de talloze imposante grafmonumenten en tempelcomplexen die langs de rivier opdoemen tijdens je reis. Wat een onmetelijke rijkdom die tijdens de tijd van de farao’s ontstaan is. Profiteer van de luxe nijlcruise aanbieding en bekijk de data en details voor meer info.

Ga naar data en details van deze nijlcruise Egypte >>

  • Nijlcruise vanuit Luxor
  • O.a. Kom Ombo, Aswan, Edfu en Luxor7 nachten verblijf aan boord van het MS Royal La Terrasse (of een ander vergelijkbaar schip) op basis van volpension. Nederlandssprekende reisleiding
  • 7 nachten verblijf aan boord van het MS Royal La Terrasse op basis van volpension.
  • Nederlandssprekende reisleiding

Ben je al onder de indruk en sta je te popelen voor meer informatie over deze luxe nijlcruise Egypte? Bezoek dan via de onderstaande link de mogelijkheden qua data en opties.

Ga naar data en details van deze nijlcruise Egypte >>

Ben je er nog niet uit of wil je andere rondreizen Egypte bekijken? Ga dan naar: Rondreizen Egypte. Wil je advies op maat over een Luxe nijlcruise of rondreis Egypte? Laat dan je Egypte vakantie op maat samenstellen. Ga naar: Egypte op maat. Je kunt ook onze partnersite Nijlcruises Egypte benaderen voor een groter aanbod aan nijlcruises, rondreizen en zonvakanties Egypte.