Wil je met het hele gezin Australie ontdekken? Helemaal naar de andere kant van de wereld en een ultieme ontsnappening aan de dagelijks sleur beleven. Dan is deze kidsreis Australie perfect voor jouw gezin! Tijdens deze 28-daagse kidsreis zien en beleven jullie alle hoogtepunten van de Australische oostkust. Van Sydney naar Cairns met toppers zoals het Great Barrier Reef, de Gold Sunshine Coast en het adembenemende Whitsunday Islands. Australië is een prachtige bestemming voor jong en oud. Wat is er mooier dan om Australie met je gezin te beleven. Interesse? Klik dan de data en detail link hieronder.

Ga naar data en details van deze kidsreis Australie >>

De ultieme familiereis
Excursie op Fraser Island
Boerderijverblijf in Rockhampton
Dieren spotten als dolfijnen, koala’s, kangaroe’s
De prachtige stranden van Whitsunday Islands
Snorkel in het Great Barrier Reef
Blue Mountains net buiten Sydney
Arlie Beach
Wandelen over de Magnetic Islands
Wandelen door Atherton Tablelands

kidsreizen australie

Ben je al onder de indruk en sta je te popelen voor meer informatie over deze familiereis Australie? Bezoek dan via de onderstaande link de mogelijkheden qua data en opties.

Ga naar data en details van deze kidsreis Australie >>

Ben je er nog niet uit of wil je andere kidsreizen Australie bekijken? Ga dan naar: Reizen met kinderen Australie. Wil je ook andere soorten rondreizen Australie bekijken? Ga dan naar: Rondreis Australie opties. Heb je vragen of je wilt een Australie op maat reis samenstellen? Ga dan naar: Aanvraagformulier Australie op maat