Door Nicaragua rondreizen zal een fantastische ervaring zijn. De onontdekte natuur en gebieden geven u het gevoel een ontdekkingsreiziger te zijn. De aandacht die de bevolking aan u geeft doen u beseffen dat dit land het nieuw te ontdekken gebied op dit continent is. Rondreizen door Nicaragua staat nog in de kinderschoenen. De Rondreis koning toont u diverse rondreizen door Nicaragua. Een aantal operators biedt een rondreis door dit mooie land aan. Vergelijk de reizen en kies de beste rondreis.

rondreizen NicaraguaNicaragua is een van de nieuwe toeristische bestemming in Midden Amerika. Het land is sinds enkele jaren stabiel en dit brengt voor de liefhebber van natuur en cultuur mogelijkheden. Nicaragua is een land van vulkanen, parelwitte stranden, koloniale steden, regenwouden met veel dieren en een vriendelijke gastvrije bevolking. Ontdek de historie van Granada en León, twee prachtige koloniale steden. Bezoek het meer van Nicaragua, dat qua grootte het tweede zoetwatermeer van Midden en Zuid-Amerika is. Maak excursies naar het eiland Isla de Ometepe. Ook heeft Nicaragua een aantal tropische eilanden die in de Caribische Zee liggen. Kortom, alle ingredienten aanwezig.

Vele reizigers verbazen zich over het grootste land in Midden-Amerika, maar grootte en veiligheid hebben weinig te maken met de charmes van dit land. Koloniale steden, berg- en jungledorpjes en maagdelijke eilanden vormen Nicaragua tot een natuurlijk en cultureel wonder. Deze rijkdommen kunnen ervaren worden op vele manieren, van kajakken over het grootste meer van Midden-Amerika “Ometeppe” of genieten van de zon aan een verlaten Caribische strand. Je kunt trekken door de nevelwouden, langs de door lava gevulde vulkanen of zeilend door oerwouden die barsten van leven. De tijd doorbrengen in Nicaragua betekent vele handen schudden met de trotse bewoners die een bindende factor spelen voor dit eens zo turbulent land. Je loopt de kans om de traditionele Rama vissersmannen aan de kust, moeders van gevallen revolutionairs of jonge geleerden uit de steden te ontmoeten. De naam van het land komt van een inheemse leider Nicarao, die in de omgeving van het “Lago de Nicaragua” leefde.

Via de Rondreis koning kun je diverse vormen van rondreizen kiezen. Je kunt zelfs een rondreis laten samenstellen door Midden Amerika specialisten.
Ga naar: Rondreis op maat om informatie aan te vragen