rondreis Zweden

Rondreis Zweden opties

Een rondreis Zweden in de zomer geeft een heerlijke temperatuur van regelmatig 25 graden overdag. Voor liefhebbers van natuur en rust is Zweden een prachtige vakantiebestemming. Fietsen of wandelen langs meren en bossen door de frisse lucht doen je goed. Een rondreis door het bosrijke Zweden in de vorm van een natuurvakantie wordt daardoor steeds populairder.

De middernachtzon, de zon die in de nacht niet ondergaat, is een schitterend natuurverschijnsel in Zweden. Ieder jaar op 21 juni wordt het gevierd. In Zweden is wildkamperen legaal, maar ook kun je via internet een autovakantie boeken. Dalarna is een prachtige gebied in het midden van Zweden waar je perfect kunt wandelen en kanoën. Hier spot je tevens veel elanden, lynxen en misschien wel beren. Cultuur opsnuiven of op zoek naar een leuke stad in Zweden? Dat kan allemaal tijdens een rondreis Zweden.

Zweden kun je ook prima bezoeken voor een wintersportvakantie, bijvoorbeeld een langlaufvakantie. Are ligt te midden het populaire Jämtland en biedt een uitgestrekt skigebied. In het uiterste noorden van Zweeds Lapland ligt Jukkasjärvi, waar je ijshotel van Zweden vindt. Iets anders, wist jij dat Zweden zo’n 3000 km strand heeft? Golfen gaat perfect in en rond Halmstad aan de westkust van Zweden. Een rondreis door het zuidelijke gedeelte van Zweden is echt een aanrader. Kortom, mogelijkheden voor een geslaagde vakantie Zweden genoeg. De faciliteiten daar zijn overal uitstekend.