Lijkt het je wat om met de trein een rondreis te maken? De Transsiberie Express door Rusland, Mongolie, China of een treinreis Australie of Canada? Er zijn diverse mogelijkheden om een treinrondreis te maken.Met de trein kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen, geniet je in een hoog tempo van wisselende landschappen en kun je enorme afstanden afleggen in korte tijd. Beleefd de treinreis van je leven.

Treinrondreis Siberie

treinreis mongolieEen onvergetelijke reis dwars door de natuurpracht van Siberië en Mongolië naar Beijing, een afstand van totaal 7865 kilometer! Het leven in de trein is fascinerend: Russische zakenlui en handelaars, Mongoolse paardenfokkers en Russische baboeshka’s met hun onvermijdelijke bloemetjesjurken. Oprecht dé treinreis der treinreizen!

Ga naar deze treinreis Rusland- Siberie-China

Treinrondreis Sri Lanka

Sri Lanka treinreisSri Lanka staat bekend om zijn immens groene vergezichten, zo verzadigd van kleur dat geen fotofilter er tegenop kan. Wil je optimaal genieten van deze kleurenpracht? Pak dan de trein! De treinrit tussen Nuwara Eliya en Bandarawella is een ‘must’. Een van de mooiste treinritten ter wereld. Reis dwars door Sri Lanka per trein en geniet van het adembenemende landschap!

Ga naar deze treinreis Sri Lanka >>

Treinreis Zuid Afrika

Van het zuidelijke Kaapstad tot het Augrabies National Park. Van de Fish River Canyon tot de indrukwekkende Namib Desert in Namibie. Het mooiste aan deze reis is misschien wel uw vervoer. Je reist namelijk met de African Explorer, een luxe treinreis van 3600 kilometer. Stapt aan boord voor de reis van je leven.

Ga naar deze treinreis Zuid Afrika en Namibie >>

Treinreis Marokko

Per trein en touringcar ontdek je Marokko! Ontdek de vier ‘koningsteden’, Fès, Marrakech, Meknès en Rabat. Ontdek prachtige paleizen, schitterende binnentuinen en indrukwekkende moskeeën. Verblijf in prachtige hotels slenter door de oude medina’s en laat je onderdompelen in het Sprookje dat Marokko heet.  Ontdek Marokko op een aparte manier!

Ga naar deze treinreis Marokko >>