Singlereis Costa Rica

Singlereis Costa Rica

Wil je op singlereis door Costa Rica? . Wil je met andere “vrijgezellen” Costa Rica ontdekken? Wij hebben een selectie gemaakt van een aantal schitterende single groepsreizen. Gedurende twee of drie weken maak je kennis met de enorme diversiteit aan landschap, cultuur en natuur. Geniet van de meest tropische gerechten, ontdek het koloniale verleden en ga op zoek naar de meest prachtige flora en fauna. Tijdens een singlereis Costa Rica geniet je van prachtige stranden, oerwouden, rijstterrassen en actieve vulkanen. Meer weten? Check!

Singlereis Costa Rica 18 dagen

singlereiscostarica

Singlereis Costa Rica 15 dagen

gezinsvakantie costa rica

Singlereis Costa Rica 23 dagen

single vakantie costa rica

Singlereizen Costa Rica

Zoals je hierboven kunt zien zijn er prachtige singlereizen Costa Rica mogelijk. Laat je inspireren door deze reizen en mocht je uit deze drie reizen een goed gevoel hebben overgehouden kun je direct een optie bij een van de reizen nemen. Vrijwel al deze reizen zijn prachtige combinaties tussen natuur, cultuur, activiteit en strand.

Uitgewerkt wat je kunt verwachten

Rijdend en wandelend door het tropisch regenwoud sta jij en je overige reisgenoten oog in oog met apen, toekans, vogels en luiaards. Wandel langs borrelende kraters en warmwaterbronnen. Ga hier lekker badderen met uitzicht op de Arenal Vulkaan. Glijd met een trapeze via een kabelbaan van boomtop naar boomtop dwars door de jungle! Verblijf aan het strand om heerlijk te zonnen, snorkelen of leren surfen!

Hieronder staan enkele hoogtepunten die je kunt verwachten als je een singlereis Costa Rica gaat ondernemen

  • Ontdekken van dieren en bloemen in Nationaal Park Tortuguero en Rincón de la Vieja
  • Overnachten op het platteland in een hacienda
  • Paardrijden door de jungles en over de stranden
  • Actief met fiets-, paardrijd- en wandelmogelijkheden
  • Wandelen over vulkanen en langs warmwaterbronnen
  • Op zoek naar schildpadden in Tortuguero
  • Heerlijk ontspannen aan het mooie strand van Manuel Antonio