Singlereis Australie

Singlereis Australie opties

Wil je een singlereis Australie ondernemen? Met andere singles dit prachtige land ontdekken? De keuze in singlereizen Australie is niet groot. Echter zijn er alternatieven om toch een te singlereis ondernemen door dit prachtige land. Meer weten? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een singlereis Australië

Groepsreis Australië
28 dagen
Rondreis Australie
Een unieke kans om een als single of met een groep Australie te ontdekken. Een complete reis van Zuid- naar Noord-Australië, dwars door de Outback in 28 dagen. En dat voor een aantrekkelijke prijs! Bekijk de data, het reisschema en laat je inspireren om je volgende reis te ondernemen.

Autorondreis Australië
21 dagen
Rondreizen Australie
Alle hoogtepunten van de zuidkust van Australië in één reis. U heeft voldoende tijd om de wereldstad Sydney te verkennen, voordat u via de prachtige zuidkust en Melbourne naar Adelaide rijdt en een bezoek aan het Grampians National Park en Kangaroo Island.

Australië & Nieuw-Zeeland
30 dagen
Rondreis Australie Nieuw Zeeland
Altijd al naar Australie en Nieuw Zeeland gewild maar niet de tijd en het geld om beide landen los van elkaar te ontdekken? Dan is nu je kans. Deze groepsreis bied de mogelijkheid om beide landen ineen te bezoeken. In 29 dagen bezoek je hoogtepunten in Australie en Nieuw Zeeland.

Singlereis Australie per groep

Je kunt Kiezen om een groepsreis Australie te ondernemen. Regelmatig gaan er met dit soort reizen ook meerdere singles mee. Dus als je er geen problemen mee hebt dat er ook stelletjes op een Australie reis meegaan is een groepsreis een prima alternatief. Ook zijn er backpack groepsreizen waar veel singles meegaan. Hieronder enkele opties voor een singlereis Australie of reis per groep waar ook meerdere singles meegaan. Je kunt de groepssamenstelling bekijken door bij data/details te kijken. De volgende stap is data/prijzen kiezen bij de geselecteerde reis. Zo zie je direct hoe de reizen zijn samengesteld. Een unieke kans om een als single een groepsreis Australie te ondernemen. Een complete reis van Zuid- naar Noord-Australië, dwars door de Outback in 28 dagen. En dat voor een aantrekkelijke prijs! Bekijk de data, het reisschema en laat je inspireren om je volgende reis te ondernemen.

Singlereizen Australie mogelijkheden

Ga je voor het eerst ver op reis of kies je graag voor extra zekerheid, dan is de groepsreis naar Australië voor jou wellicht een leuke optie! Je reist met een groepsvlucht af naar Sydney Het is gezellig en je leert elkaar onderweg al goed kennen. Wie weet leer je een gezellig reismaatje kennen en ga je samen op pad!

Altijd al naar Australie en Nieuw Zeeland gewild maar niet de tijd en het geld om beide landen los van elkaar te ontdekken? Dan is nu je kans. Deze groepsreis bied de mogelijkheid om beide landen ineen te bezoeken. In 29 dagen bezoek je hoogtepunten in Australie en Nieuw Zeeland.

Singlereis Australie groepsreizen

Er zijn dus diverse mogelijkheden om als single een reis met gelijkgestemden door Australie te maken. Tijdens de aangeboden reizen onderga je gezamenlijk een schitterende ervaring door dit prachtige land. Samen Ayers Rock bezichtigen. Wandelen door Sydney en de Oostkust ontdekken. Snorkelen in het Great Barrier Reef. Je reist als single maar je bent nooit alleen. Meer weten? Bekijken de singlereizen Australie op deze pagina.