Kidsreizen Verenigde Staten - Rondreizen met kinderen

Reizen met kinderen Amerika
De Verenigde Staten van Amerika is het perfecte land om met kinderen rond te reizen. Omdat in vrijwel alle staten de voorzieningen goed zijn kun je prima met je kinderen door het land heen trekken. Kindvriendelijke accommodatie is binnen handbereik, de infrastructuur is buitengewoon goed en voor Noord Amerika zijn geen inentingen vereist. Bepaalde Staten zoals Florida en Californie staan bekend om hun combinatie van prachtige natuur, zonnige stranden en spectaculaire pretparken. Deze staten zijn daarom ideaal om als rondreis met kinderen te bezoeken. Rondreizen door de United States is dus prima te doen. Bekijk het aanbod van kidsreizen op deze pagina om inspiratie op te doen of om de meest ideale reis voor je gezin uit te kiezen.
  

Uitgebreid aanbod van kidsreizen door Amerika
Het meest uitgebreide aanbod van kinderreizen door de Verenigde Staten vind je bij de rondreiskoning. Wij tonen diverse aanbieders met kinderreizen in hun pakket of reizen met kinderen specialisten. Hierdoor krijg je een ruim aanbod van mogelijke rondreis opties door Amerika. Het handigste is om een geselecteerde rondreis te vergelijken met het aanbod van andere aanbieders. Het kan soms wel enkele honderden euro's schelen bij welke reisagent u de kinderreis door de Verenigde Staten boekt.
  
                                                                
Reizen met kinderen United States - waar moet je rekening mee houden
Als je met je gezin gaat reizen door de Verenigde Staten moet je rekening houden met een aantal dingen waar je anders niet snel bij nadenkt. Je koffer of rugzak zal namelijk voller zijn dan anders. Kleren, luiers, speeltjes, spelletjes, medicijnen, leesboeken zijn een aantal dingen die je koffer of rugzak zullen verzwaren. Ook het zoeken naar accommodatie en vervoersmiddelen kan lastig zijn. Daarom zijn er een aantal reisaanbieders die precies weten hoe je een rondreis met kinderen door de Verenigde Staten moet plannen. Kijk het aanbod op deze site maar eens.               

Home  -  Rondreizen  - Kidsreizen - Verenigde Staten

 

Top aanbiedingen reizen met kinderen Verenigde Staten

Verenigde Staten Oost kidsreis                                     va 1799,-
22 dagen
Tijdens deze rondreis met kinderen door het Oosten van de Verenigde Staten ontdek je oude koloniale plaatsen waarvan een aantal ijn uitgegroeid tot wereldsteden zoals Chicago en New York. De indrukwekkende Niagara Falls, Lake Erie, het mooie Finger Lakes en Cape Cod worden aangedaan, dat vooral bekend is om zijn lange en brede zandstranden. Ideaal om het Oosten van Amerika met je kinderen te ontdekken.
Meer info over deze rondreis met kinderen door de Oost Amerika
Meer Djoser  Junior Amerika kidsreizen (4)

Reizen met kinderen Florida                                     va 1349,-
14 dagen
Florida heeft alles. Naast de parelwitte stranden is er veel te beleven, voor jong en oud. De natuur van Florida heeft veel te bieden. Ontdek Key West en de Everglades. Snorkel langs de kust en zwem er met dolfijnen. Breng een bezoek aan Disneyland, Universal Studios, Seaworld en het Kennedy Space Centre. Een heerlijke kant en klare reis voor het hele gezin. Alles tot in de puntjes geregeld.
Meer informatie over deze rondreis door Florida
Meer Fox kinderen Amerika reizen (7)

Het wilde Westen                                                          va 2498,-
20 dagen
Deze familiereis naar de Verenigde Staten is de perfecte reis voor liefhebbers van ruige berg-landschappen met woestijnen, diepe canyons en hoge tafelbergen. Je bezoekt de mooiste parken in het zuidwesten van de Verenigde Staten, zoals Yosemite, Zion en de Grand Canyon.Naast al dit natuurschoon bezoek je de steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. 
Meer informatie over deze rondreis door West Amerika