Kidsreizen - Rondreizen met kinderen 

Reizen met kinderen
Rondreizen met kinderen en verre kidsreizen worden steeds populairder. Tegenwoordig zijn kidsreizen een toegevoegde waarde en geen belemmering meer voor reizigers die kinderen hebben en graag onbekende landen willen ontdekken

De gedachte dat je niet kan rondreizen met kinderen is hedentendage achterhaald, steeds meer ouders besluiten om een kids rondreis bij een specialistisch bureau te boeken. Er zijn vele reisbureaus die prachtige programma's hebben samengesteld zodat zowel u als uw kinderen zich geen moment vervelen en er een goede balans is tussen rondreizen en rustdagen. Een aantal landen zijn uitermate geschikt om met kinderen te bereizen.
Thailand, Australie, Nieuw Zeeland, Verenigde Staten, Mexico, Marokko, Maleisie, Egypte, Indonesie en dan met name Bali zijn uitermate geschikt voor een kidsreis. U en uw kind komen op een positieve wijze in aanraking met andere culturen. Niet alleen ontdekken de kinderen natuur en cultuur die in Nederland en Belgie niet te vinden zijn. Ook leren kinderen omgaan met kids en mensen uit andere culturen, wat ze extra sociale vaardigheden zullen meegeven.
                            

Kidsreizen aanbieders - Reizen met kinderen

Kidsreizen DjoserKinderen zijn enthousiaste ontdekkingsreizigers die de wereld onbevangen tegemoet treden. Hun spontane nieuwsgierigheid leidt tot verrassende ontmoetingen en met je kind aan de hand verdwijnen allerlei taal- en culturele barrières als sneeuw voor de zon.
Ga naar Djoser Junior reizen met kinderen

Kidsreizen SNPSNP Kidsreizen neemt je zorgen uit handen. Met de jarenlange ervaring van SNP zijn alle reizen qua niveau en interesse afgestemd op het reizen met kinderen. Maar altijd vanuit het idee dat ouders én kinderen samen een actieve en leuke vakantie beleven.
Ga naar SNP Kidsreizen.nl

Reizen met kinderen BaobabNeem je kinderen mee met Baobab Familiereizen! Ze zijn vaak nog ondernemender en avontuurlijker ingesteld dan hun ouders, en ook veel flexibeler en nieuwsgieriger dan je ooit voor mogelijk hield. Kinderen reizen vol verwondering rond, en komen met onvergetelijke ervaringen thuis.
Ga naar Baobab Kidsreizen

Kidsreizen Koning AAPKoning Aap Kidz biedt een dertigtal reizen speciaal voor fijnproevers die samen met hun kinderen willen genieten van de bijzonder formule van Koning Aap. Reizen houdt namelijk niet op als we kinderen krijgen.
Ga naar Koning AAP Kidsreizen 

Vakantie FoxDiverse kindvriendelijke bestemmingen en leuke rondreizen voor families met kinderen. Bekijk het uitgebreide aanbod van kids vakanties bij Fox Kidsreizen. Geniet met zn allen.
Ga naar Fox Kidsreizen

 
Goedkope Kidsreizen
De goedkoopste kidsreizen per land vind je bij de rondreiskoning. Wij tonen diverse aanbieders met kinderreizen in hun pakket, zodat u heel eenvoudig de goedkoopste of voor u beste kidsreis kunt selecteren. Vergelijk een rondreis van een aanbieder goed met die van anderen. Het kan wel enkele honderden Euro's schelen bij welke reisagent u de kinderreis boekt. All topaanbieders zijn op deze website te vinden. Selecteer een aanbieder in het rechter menu voor een prachtig aanbod aan kidsreizen.

Reizen met kinderen opent deuren
Reizen met kinderen is hard werken en het gaat een tikkie langzamer, maar het is waarschijnlijk veel gezelliger. De onschuld van kinderen opent deuren die anders gesloten zouden blijven. Ouderschap kent geen grenzen en de barrières op het gebied van taal, godsdienst en ras vallen weg in de aanwezigheid van kinderen. Voor de ouders kan dit een frisheid aan het reizen meegeven en een nieuwe leuke dimensie die anders misschien zou ontbreken. Of je kinderen nou meeneemt naar tempels, historische bouwwerken of het oerwoud, ze willen alles weten. In veel landen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika worden kinderen met open armen ontvangen. Wie zegt dat reizen met kinderen lastig zal zijn weet niet wat gemist wordt.                          
      
Reizen met kinderen specialisten
Reizen met een licht rugzakje behoort definitief tot het verleden als je jonge kinderen meeneemt op een verre, lange reis. Kleren, luiers, spelletjes, kinderboeken, het zijn slechts enkele van de items die je bagage zullen verzwaren. Daarbij zijn niet alle hotels, restaurants en transportmogelijkheden even kindvriendelijk en kan het zijn dat je voor verrasingen komt te staan. Gelukkig kun je het plannen van een vakantie ook aan anderen overlaten, want er zijn namelijk een aantal reisorganisaties die  gespecialiseerd zijn in het organiseren van reizen met kinderen, Ver weg, maar ook dichtbij.

 

 

 

 

 

 

Home  -  Rondreizen  - Kidsreizen

      Kidsreizen en reizen met kinderen

Reizen met kinderen - Riksjakids

Kidsreizen en familiereizenRiksjakids reizen
Met RiksjaKids slaap je op originele plekken, maar wel vaak met zwembad. Je kinderen hebben, mits je dat wilt, een eigen, makkelijk toegankelijke kamer. De reis is ingevuld met excursies die leuk en goed te doen zijn voor het hele gezin. Er is ook veel vrije tijd, om uit te rusten en bij te komen. Je blijft vaak enkele dagen op dezelfde plek en reist soms waar dat praktisch is, met privé vervoer. 
Onderstaande landen worden aangeboden door RiksjaKids.

Reizen met kinderen Thailand
Kidsreizen Maleisie
Familiereizen Marokko
Reizen met kinderen Costa Rica
Kidsreizen Canada
Reizen met kids Verenigde Staten
Gezinsreizen Spanje
Rondreizen met kinderen Griekenland

Top aanbiedingen reizen met kinderen


Kidsreizen ThailandMet kinderen reizen door Thailand
Maak een tocht op een olifant, ren door de groene rijstvelden met je Thaise vriendjes, bewonder de kleurrijke tempels of relax op een van de vele mooie eilandjes die Thailand rijk is. Thailand is één van de meest kindvriendelijke verre landen. Voor jong en oud is Thailand een ideale vakantiebestemming!
Meer informatie over deze rondreis met kinderen Thailand
Meer SNP Kidsreizen

Kidsreizen CubaMet kinderen reizen op Cuba
Op deze vakantie door Cuba met de kinderen leer je de salsa dansen, kijk je je ogen uit naar prachtige oude auto’s, bezoek je een echte sigarenfabriek of probeer je in een palmboom te klimmen op een van de tropische stranden.
, Kom in contact komt met de vriendelijke Cubanen!


Meer informatie over deze rondreis met kinderen Cuba
Meer Djoser Junior Kinderreizen

Kidsreizen BaliMet kinderen rondreizen op Bali
Bali is méér dan strand alleen. Tijdens deze bijzondere reis maak je kennis met haar vriendelijke bevolking, eeuwenoude tradities en adembenemende natuur met glooiende heuvels. Ontdek de dolfijnen voor de kust van Lovina, ga naar het apenbos in Ubud. Deze reis eindigt in een gezellig, familie hotel in het bruisende Kuta.


Meer informatie over deze rondreis met kinderen Bali
Meer FOX reizen met kinderen

Reizen met kinderen - Handige en noodzakelijke artikelen

Kids op reis artikelenIn de webwinkel van Kids op reis vindt u allerlei artikelen die nodig zijn voor wanneer u een gezinsvakantie gaat ondernemen. Zo kunt u hier   reisbedjes, reiswiegjes, UV-zwemkleding, reddingsvesten, buik- en rugdragers , opvouwbare kinderstoelen en nog veel meer bestellen. Kidsopreis verkoopt alleen de beste en meest veilige producten zodat u veilig met uw kinderen kan gaan reizen.
Bekijk Kids op Reis artikelen

Kidsreizen beschermings artikelenIn deze webwinkel van Veilig op reis vindt u een compleet assortiment reisproducten die noodzakelijk zijn voor als u met kinderen op vakantie gaat. Zo kunt u online anti insectencreme, EHBO setjes, klamboes tegen muggen, tropenkleding en nog veel meer artikelen bestellen.
Bekijk de veilig op Reis artikelen