Cruisereizen - Geniet van luxe en ontspanning

Cruise vakanties - Genieten op zee en land
Een cruise is één van de meest ideale vormen van vakantie vieren. De mogelijkheden om een cruise te maken zijn de laatste jaren steeds interessanter geworden vanwege het groeiende aantal bestemming en de steeds aantrekkelijker wordende prijs. Daarnaast brengt een cruise ontspanning, rust en tevens bezienswaardigheden. U stapt aan boord van uw cruiseschip, pakt in uw hut de koffer uit en wordt moeiteloos van bestemming naar bestemming gebracht. De wereld kan ontdekt worden.

  Cruisereizen

De mogelijkheden tijdens een cruise vakantie
De één houdt ervan om lekker te luieren, te zonnen, te zwemmen of een boek te lezen en de ander doet mee aan activiteiten die aan boord georganiseerd worden. S ávonds kunt u dansen in de showlounge, een gokje wagen in het casino of toch maar naar de wervelende show in het theater? Uiteraard ook tijd ingeruimd om een hapje te eten in één van de toprestaurants aan boord. De dagen erna doet u een onbekende bestemmingen aan. Al met al een prima vakantie om te ontspannen en toch nog wat van de wereld te zien.
.
     
Aanbod Cruise Reizen diverse vaargebieden  
                                    
De Rondreiskoning cruise vakanties werkt samen met een aantal gerenomeerde cruisereizen aanbieders. Door het aanbieden van cruise vakanties in diverse vaargebieden kunt u inspiratie opdoen en uiteindelijk de cruise van uw dromen aanvragen. Bekijk het aanbod op deze pagina maar eens en laat u inspireren.  

Home - Rondreizen    Cruisereizen

      

 

Cruise aanbiedingen

Cruisereis CarribeanCruise Carribisch gebied
15 dagen          €1149,-

Het nieuwste schip van NCL reist in 15 dagen vanuit Miami door het Carribisch gebied. Onder andere De Bahama's, Mexico en de Maagdeneilanden worden aangedaan. Aab boord is er amusement in allerlei vormen, 18 bars en lounges. Daarnaast zijn er bowlingbanen, een klimmuur, plasmaschermen met muziekvideos. Het Aqua Park heeft twee zwembaden, een kinderbad, vijf jacuzzis en drie glijbanen.In de 14 restaurants kan gegeten worden waar en wanneer men wil. Er is een uitgebreide keuze aan binnen- en buitenhutten, suites en penthouses met balkon.Naast de van NCL bekende luxe Courtyard villa's en suites heeft de Epic ook Spa suites en studios met toegang tot een eigen zitruimte. Laat u verwennen aan boord van dit Cruiseschip.
Meer over deze cruisereis door het Carribisch gebied