Camperreizen - Geniet van de vrijheid

    

Camper rondreizen - Vrijheid per camper

Een camperreis geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Heerlijk rondreizen per camper op jouw manier, zelf bepalen waar je een stop maakt, slapen en koken in je eigen rijdende huis maakt een rondreis per camper tot de meest ideale manier om een land te ontdekken. Landen die ideaal zijn voor camperreizen zijn Australie, Nieuw Zeeland, Verenigde Staten en Canada. Bij de rondreiskoning camperreizen krijgt u een overzicht van diverse camper rondreis aanbieders. Het voordeel van het boeken van een georganiseerde camper rondreis bij een in camperreizen gespecialiseerd reisbureau is dat alles vooraf wordt geregeld en u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Zo heeft u de vrijheid in reizen maar ook een beetje zekerheid zo ver van huis.

Camperreizen ACSI   

Reizen per Camper - De kenmerken
Een camper, kampeerauto, mobilhome, minibus of motorhome is een motorvoertuig waar men in kan wonen en/of verblijven tijdens een reis. Een camper is comfortabeler dan een caravan en heeft ook een betere wegligging. Met name in landen waar grote afstanden moet worden afgelegd is een camper onmisbaar voor reizigers. Deze landen hebben speciale stops en parkeerplaatsen geschikt voor campers. Lokale informatie kantoren geven
de meest handige informatie die je nodig hebt tijdens een camperreis door een bepaald gebied. Ontdek een land zoals Australie of Canada per camper! U zult hierdoor een vrij gevoel hebben en een land ontdekken op uw manier. 
                                    
De Rondreiskoning werkt samen met een aantal gerenomeerde camper reizen aanbieders. Door het aanbieden van diverse camperreizen per land kunt u heel eenvoudig bepalen welke camperreis het beste bij u past. Vrijwel alle camperreizen zijn geschikt om met kinderen of meerdere personen te ondernemen. Bekijk het aanbod op deze pagina en selecteer uw reis.  

Home - Rondreizen - Camper reizen

 

Camper rondreis toppers

Camperreizen AustralieCamper Oost Australie
Bergen en rivieren, watervallen en stranden, wijnstreken, wildernis en tropisch regenwoud wisselen elkaar af. In Australië lijkt alles groot, groter en grootst en veel bezienswaardigheden maken deel uit van Werelderfgoedlijst van de Unesco: 'The Great Barrier Reef', het grootste koraalrif ter wereld; Fraser Island, het grootste zandeiland op aarde; evenals het Daintree Rainforest en de Blue Mountains, één van de meest spectaculaire berggebieden met steilen zandsteenrotsen, ravijnen en indrukwekkende rotsformaties. Dertig dagen van huis om de oostkust van dit bijzondere contintent te ontdekken. Elke dag een nieuw avontuur.
Meer over deze camper rondreis Australie