Rondreizen Alaska

Rondreizen Alaska - Wordt één met de natuur
Een rondreis Alkaska ook wel de The Last Frontier' genoemd is een onvergetelijke belevenis. In de prachtige uitgestrekte, bergachtige gebieden en de enorme gletsjers
voelt u zich één met de natuur. Alaska is onmetelijk groot. Wie tijdens een rondreis van enkele weken een glimp wil opvangen van dit immense gebied,  zal zich noodgedwongen moeten beperken tot geselecteerde hoogtepunten. De Rondreis Koning Alaska reizen biedt u het breedste aanbod van diverse rondreis Alaska aanbieders.


Rondreis Alaska 

Alaska: land van grizzly's, walvissen en gletsjers
Alaska is het territorium van grizzly's, wolven en elanden. Watervlaktes zoals de Prince William Sound en de Chiswell-eilanden bieden al varend langs afkalvende  ijsklompen van majestueuze gletsjers een ontmoeting met de bultrugwalvis of met de vele orka's. Aan de voet van Mount McKinley kun u door de natuur rondtrekken en overnachten in afgelegen lodges en berghutten. Alaska rondreizen is de ultieme ervaring voor wie van stilte, wildlife en grootse landschappen houdt. De ware ontdekkings reiziger en overlevingsdrang komt in iedereen die dit prachtige land aandoet naarboven.


Rondreis Alaska - Groepsreizen en individueel
Bij de Rondreis Koning vind u diverse soorten rondreizen Alaska. Van georganiseerde groepsreizen tot individuele reizen. Van reizen met kinderen door Alaska tot Singlereizen. Bekijk het aanbod op deze site en laat u inspireren tot het ontdekken van "The Last Frontier".

Rondreis Alaska aanbieders

SNP Alaska Actieve Reizen(7)
Shoestring Alaska rondreis (1)
Djoser: Groepsreizen Alaska (1)

BBI Travel Camper rondreizen Alaska (1)
Boer en Wendel rondreizen Alaska (2)
Sawadee Alaska (1) 
Kuoni rondreizen (4) 
FOX individuele Alaska reizen (1)

Alaska Camper reis uitgelicht


Heerlijk ontspannen rondrijden, zelf uw tempo bepalen. Het is mogelijk bij BBI Travel camper reizen Alaska. BBI-Travel heeft een schitterende camperreis samengesteld die u volledig kunt volgen, maar waar u ook vanaf kunt wijken. Ga op ontdekkingsreis door Alaska met een camper.


Lees meer over deze camperreis Alaska


 

 

 

 

Snelzoeker Rondreizen per land en soort

        

rondreis Alaska opties

rondreizen Alaska aanbiedingen

Rondreizen AlaskaAlaska Avontuur  
19dagen                   va €1675,-
'Go down into the Wilderness' is het motto van deze avontuurlijke reis; middels gegidste dagwandelingen, bootexcursie, kano- en zeekajaktocht en 'wildlife' excursies maakt u kennis met het hoge noorden; u overnacht in comfortabele tentenkampen, maar liefst 6 nachten in lodges midden in de wildernis en een Bed & Breakfast; een kok verzorgt de maaltijden.
Meer informatie over deze kampeer rondreis door Alaska
Meer SNP Alaska Actieve Reizen(7)

Rondreizen AlaskaAlaska en Yukon - The last frontiers  

21dagen                      
 va €2899,-
Rondreis langs de hoogtepunten van Alaska en het Canadese Yukon. Hier ontdek je ongerepte natuur en wildernis. Je bezoekt gebieden waar nog weinig mensen zijn geweest en waar beren het voor het zeggen hebben. De indrukwekkende Mt. McKinley torent boven alles uit en toont hoe puur en grillig dit natuurgebied is. Sta (veilig) oog in oog met beren, elanden en kariboes! Kijk tijdens deze rondreis hoe ze leven in hun eigen habitat. Vanuit Seward maak je een cruise door het Kenai Fjords Nationaal Park. Een onvergetelijke ervaring. Reis door het “Goldrush’- gebied van Alaska. Dit in combinatie met het onontdekte Canadese Yukon zorgt voor een onvergetelijke rondreis door ‘The Last Frontiers’ van de wereld!.
Meer informatie over deze rondreis Alaska