Rondreizen Mali

Rondreis Ethiopie - Ongekende cultuur en natuur
Ethiopie is een  

     Safari Zambia 

Rondreizen Ethiopie - de ultieme rondreis
Een rondreis door Ethiopie


Soort rondreis - Van groepsreis tot individueel
Wij tonen het aanbod van diverse rondreis aanbieders die de meest prachtige reizen in Ethiopie aanbieden. Zowel groepsreizen als indiviueel samen te stellen reizen zijn aan te vragen of direct te boeken.

 

Klik als je deze pagina leuk vindt 

Home - Afrika - Rondreizen - Rondreizen Afrika - Ethiopie
 
       
Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste rondreis aanbiedingen, nieuwe rondreizen en het laatste rondreis nieuws? Volg ons dan op onze Facebook en/of Twitter account door op de betreffende button te klikken.

           

rondreizen Ethiopie

Rondreis ZambiaSafari Zambia, Zuid Afrika, Namibie en Botswana  
21 dagen          €1595,-

Een spectaculaire reis door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zambia. Je bezoekt een pinguïn kolonie, kampeert bij de Gariep rivier en bezoekt de Fish River Canyon. Je gaat op zoek naar wilde dieren in Nationaal Park Etosha, en de Sossusvlei in de woestijn van Namibië. Verder breng je een bezoek aan Windhoek, de Kalahari woestijn, de Okavango Delta en de Victoria Falls. In één woord; amazing!
Meer informatie over deze safari rondreis door Zuidelijk Afrika
Meer Safari in Afrika Zambia rondreizen(9)

Safari ZambiaMozambique, Malawi en Zambia  
25 dagen        €2595,-

Een rondreis door Mozambique, Malawi en Zambia voert door een combinatie van drie landen, waar je Afrika in al zijn verscheidenheid leert kennen: Mozambique met zijn Portugese verleden en mooie kustlijn. De uiterst vriendelijke bevolking van Malawi en Zambia met de overweldigende Victoriawatervallen en South Luangwa, één van de mooiste parken van Afrika. Zowel boven water als onder water biedt deze reis een imposant dierenrijk.
Meer informatie over deze safari rondreis door oa Zambia
Meer Sawadee  Zambia rondreizen en safari's(2)